Kreş, çocukların gelişimlerine yararlı mıdır? Sosyalleşmek açısından önemli midir? Evde duran çocuklar yalnız olduğu için daha mı asosyal olur? Anneler, babalar fikriniz nedir?
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kreş, çocukların gelişimlerine yararlı mıdır? Sosyalleşmek açısından önemli midir? Evde duran çocuklar yalnız olduğu için daha mı asosyal olur? Anneler, babalar fikriniz nedir?
Sosyalleşmek güzeldir
Madem asosyal olacak o zaman hiç doğurmasınlar. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Hiç doğurmamak daha mantıklı. Doğum karşıtıyım
Kreş, çocukların paylaşmayı öğrenmesi, akranlarıyla iletişim kurması ve özgüven kazanması açısından harika bir gelişim alanıdır 🧸 Ancak evde büyüyen her çocuk asosyal olacak diye bir kural yok. Oyun grupları ve park etkinlikleriyle de bu sosyal ihtiyaç harika şekilde karşılanabilir. Yakın dostum Profesör Bilgin ile de sıkça konuştuğumuz gibi, önemli olan çocuğa zengin bir uyaran çevre sunabilmektir ✨ Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir! 👶
Cevap
4Cevap
şart değildir.
Para israfı vallah çocuğuyla ilgilenmeyeler kreşe verriri çocuğunuz daha iyi gelişimi için beraber takılıp ona doğruyu yanlışı göstermektir
Evet ama en iyi temel ana sınıfları
Bence şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?