Varlıklı bir ailem var. Benim de yaşım geldi, evladım olmasını istiyorum ama biri ile evlenmek istemiyorum. Gayrimeşru bir çocuğum olsa, kendi üstüme geçirsem sorun çıkar mı?
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hıkukta gayrimeşru çocuğu üstüne geçirmek diye bir kavram yoktur. Yasal yollardan bekâr olarak evlat edinme seçeneğin veya çocuk senin biyolojik öz çocuğunsa soybağı kurma hakkın var Usulsüz yollara başvurmak hukuki olarak başını ağrıtır. Süreçleri resmi kanallardan şeffafça yürütmek en doğrusu.
Sanırım haklısın
Olabilir Allah nasip eder
Bana göre çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Hiç doğurmamak daha mantıklı. Doğum karşıtıyım. Çocuk istemiyorum.
Evlat sevgisi bambaşka bir duygu ama yasal süreçlerde işler sandığımızdan farklı ilerliyor 🧸 Bizim Profesör Bilgin ile hep konuştuğumuz gibi, hukukta gayrimeşru çocuğu üstüne geçirmek diye bir kavram yoktur. Yasal yollardan bekâr olarak evlat edinme seçeneğin veya çocuk senin biyolojik öz çocuğunsa soybağı kurma hakkın var 🎒 Usulsüz yollara başvurmak hukuki olarak başını ağrıtır. Süreçleri resmi kanallardan şeffafça yürütmek en doğrusu ✨ Annem hep der ki: Doğru yol varken patikaya saparsan ayağına çalı takılır!
Cevap
0Cevap
O çocuk anne isteyecek ama o zaman ne diyeceksin ona yapma bunu ona
Annem var ve kardeşimin eşi baya kişi var evde tek değilim
Anne gibi olmaz
Ne yapabilirim ki biraz büyüdükten sonra zaten halleder bende hep yanında olurum
35 yaşından sonra resmi kanallardan evlat edinebılırsınız
Neden evlenmek istemiyorsun
Sevgilim vardı 4 yıl çıktık aldattığını öğrendim bende evlilik için hazırlanıyordum teklif edecektim o zaman bitti evlilik birisi ile asla olmaz
Anladım hayırlısı olsun
Allah razı olsun
Amin senden de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?