Ama çocuktan haberi olmayacak
Demeyin bana babaya ihtiyacı var benim babamda vardı ne oldu sanki kendi yigenlerine baba bize dusmandi nefret ediyorum ondan dilerim ebedi hayatı berbat olur elime düşse bakmam
Ama çocuktan haberi olmayacak
Demeyin bana babaya ihtiyacı var benim babamda vardı ne oldu sanki kendi yigenlerine baba bize dusmandi nefret ediyorum ondan dilerim ebedi hayatı berbat olur elime düşse bakmam
Eğer her şekilde çocuğa yetebilecegini düşünüyorsan yapabilirsin ama evlenip bosaninca 365 gün evlilik yasağı oluyor her hangi bir gebelikte direk eski eşinin nüfusuna geçiyor o yüzden nikahsız yapman daha mantıklı olur haberi olmasın diyorsan
Düşüncelerin çok sağlıklı durmuyor yorumlarını da okudum. Erkekse herife veririm vs. Masum bi canın hayatıyla oynamaya gerek yok, belki aşık olur evlenirsin garantisi mi var
Cevap
9Cevap
Senin baban öyle çıktı diye daha doğmamış çocuğu niye cezalandırıyorsun ki ben onu anlamadım, çocuk isteyecek mi bakalım babasızlığı
Baban başka karıya gitti bende ondan ayrıldım senaryo cok
Dini bir inancın yoksa senaryo çok tabii ama diğer türlü hakkına giriyorsunya hani çocuğun değil mi biraz empati mi yapsan ne?
Zaten çocuk erkek olursa herife veririm birde bir erkeği büyütüp başka kadınların halkına giremem cinsiyet erkek olursa aldirabilirim de
Tamam sen doğurdun peki babasız uyumak babadan ayrı büyümek nedir bilir misin?
Benim baba cismen vardı ama en kötü anlarımda iyi anlarımda yanımda olmadı giderdi ayyaş arkadaşlarıyla gezer tozardi bana bir cikolata aldığıni hatırlamam ama kendi yigenlerine iyi bir babaydi bende travma bıraktı erkeklere kin ve öfke olarak ama annelik duygumda var o yüzden erkeği damızlık olarak kullanılan ha erkek çocuk olursa adama veririm kız çocuğum olursa asla söylemem eekek çocuk olursa yetimhaneye bırakırım herif kabul etmezse erkek çocuklardan bile nefret ediyorum
Keşke sana da aynısını yapsalardı kızım
Git bı psikologa görün iyi değilsin
Yo gayet iyiyim
Kandır kendini
Bk yolunda başarılar
Sperm satın al bunun yerine
İnançlarına göre zina ters
Hangi din bu
Yapalım
Ben bağış yapayım
Bencilce
Degil
Doğmamış çocuğu cezalandırmakta neyin nesi?
Böyle düşünürsen Allah sana en çok istediğin şeyi ya vermeyi erteler ya da vermez.. ağzından çıkan kelimeler hayatını şekillendiriyor dikkat et
Yardimci olurum istersen nerde yaşıyorsun
şeytanice
Gayet makul
Saf kötü olan sizlersiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?