+1 yılBenimle evlenirsen ve ciddi anlamda seninle orada yasamami istersen çocuğa çok güzel babalık yapacağıma emin olabilirsin, zaten bende ülkeden gitmeyi istiyorum, güzel de severim çocuğumu inanabilirsin. Ne dersin? Ciddiyim bu arada lütfen bekliyorum yazmanı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tercih sizindir tabiki, genetik faktörleri de dikkate alaraktan bir baba adayı seçebilirsiniz, çocuğa sunabileceğiniz imkânlar bir bağlamda ihtiyaçlarını da belirleyeceğinden ve sizde karşılamaya istekli olduğunuzdan problem olmaz gibi düşünüyorum.
Bende bir babayım, kendimi çocuğumun hayatının koruyucusu kurtarıcısı ya da başka bir ulvi pozisyona sokmamaya çalışıyorum, sadece önünü açmak ya da önünden çekilmek olarak görüyorum vazifemi.
Sonuç olarak hayatımızdaki birçok figür onlara yüklediğiniz anlam kadar önem kazanmakta.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana uyar Bi miktar karşılığında hamile bırakırım yakışıklı ve sporcuyum genetiğimde iyi istersen eğer düşün ben ciddiyim hatta istediğin kadar anonim kal adını bile söyleme sonradan gelip peşinden koşmam merak etme hamile kalana kadar sen ilişki yaşarız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bu şekilde bir oğlum var. Sevgiliydik ayrıldık ama hamile kaldı. Aldırmadım ben bakımı için para gönderiyorum arada buluşup oyun oynuyorum. Vakit geçiriyorum. Onun zaten şu an başka kocası var. Ciddi düşünüyorsan bunu deneyebiliriz detayları?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılMantıksız bir şey bence ya yani çocuk yapacaksan sevdiğin adamdan yap elin adamından yapmak mantıksız geliyor
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem çocuğu turkiyede doğurmayıp yurt dışında ıngiliz de dogurucaksin, git o zaman orada erkeklerle yatıp çocuk doğru, kültürümüzü beğenmeyip bizim soyumuzdan çocuk isteyecek kadar zavallı ve bi o kadarda aciz olduğun gibi yaşamın boyuncada ezik ve mutsuz olacağın bir hayatin olucak. Kim beni nasıl bilir nasıl yadırgayıp eleştirir umurumda değil fakat tek anladigim bizim s*ke muhtaç olucak kadar düşmüşsün hala babasız bir çocuk doğurmak istediğini söylüyorsun.
Doyurucam olan çocuk tüm hevesleri günahı vebali senin boynuna ve baba sevgisizligi ilgisiz kalisinin tek sebebi ve suçlusu sen olursun. Her babam nerde yaşıyor mu deyişinde ki o acı ve hasret senin nefesini kestirip hayat sevincin boğazında yıllarca düğümlenip kalıcak. Bu kadar yazmaya değmezsin fakat doğurmak istediğin günahsız çocuk senin zevklerin heveslerin yüzünden hayatı boyunca içinde hep bi yerde kendi eksik binasındaki o hissi duyguyu yasamamasi için yazıyorum. Dahada bisey demek istemiyorum çünkü senin kültürsüz kalmış kuru çok gibi olan zihniyetsiz beynin bu kadar şeyleri kaldırıp da basmaz.
20 Yorumlahepsini geçtim de sen ona hem analık hem babalık da yapsan, hiçbir şey " babalık" rolünü tutamaz.. aynı şey anne için de geçerli. oda babaya ihtiyaç duyacak bir süre sonra. bir çocuğun hem annenin hem babanın sevgisine ihtiyacı olacak.
yani o çocuğa dediğim gibi; hem analık hem babalık da yapsan, o çocuk baba sevgisini hep arayacak.. bir olmuyo çünkü. ayrıca bu kadar çocuk istemenin nedeni ne acaba? öyle bişey yapıp kimsenin hayatını karartma bence. tanımadığım adam diyosun bide, tanıdığın ve güvendiğin biri ile olsan fena mı olur hayır. hem tanıdığın hem güvendiğin biri ile yaparsın. ama tanımadığın birisiyle yapmak.. ne bilim başına bela alırsın demektir bu. ve bir çocuğun sorumluluğunu üstlenmek de zordur. git hayatını yaşa napcan ki çocuğu. dediklerin de mantık yok ki 🙄 amacın cinsellik gibi bişey
23 Yorumla- +1 yıl
Türkiyenin zaten yüzde yetmişlik bi kısmı baba konusunda sıkıntılı bi çogu tanımada daha mutlu bi hayat sürerdi muhtemelen
- +1 yıl
baba olan kaç tane baba var ki bende hiç babamın olmamasını tercih ederdim kaç yıl onsuz geçti geldikten sonra da hayatımızı zehir etti hiçte öyle baba sevgisi falanda aramadım yani abartılcak bi durum yok bunda
+1 yılBencillik bu. Cocugunuzun hayatinda sadece size degil babasina da ihtiyaci olacak. Sus kopeginden bahsetmiyoruz kainatin en degerli varligi olan bir insanin hayatindan bahsediyoruz. Sacmalamayin Allah askina. Bu soruyu soran kisi kesinlikle bir cocugun sorumlulugunu alamaz. Kafayi degistirin. Yazik size.
21 Yorumla- +1 yıl
Prenses az dizi izle , yatagindan kalk, odandan cik az nefes al, beynine oksijen gitsin.
+1 yılBence bir kişi diğerinin hakkımı ve özgürlüğünü kısamaz o çocuğu yapmanız 30 dk ama bir ömür neden bunu çeksin çocuk adam gibi evlen yap evlilik kötü değil evlilikteki eş kötü çıkıyor onuda sen belirleyeceksin aşk mantık hepsini toplayamazsın ama karşındaki insanla anlaşabilirsin ha önür türlü herkes seni hamile bırakır merak etme 30 dknızı alır
00 Yorumla
+1 yılMesela bana desen ki cocugun tohumunu bana ek sonrada git gitmem çünkü o benim kanimda benim canimdan asla birakmam bu yuzden tohumuda oyle kolay kolay vermem once guvenmem lazim senin bahsettigin kisiler abaza sapik kisiler herkesi ayni kefeye koyuyorsan ilk babandan baslamalisin
00 YorumlaBaba sevgisini her çocuk ister sen ne kadar sevgi şevkette göstersen o çocuk büyüyünce babam kim neden benim babam yok diye soracak arkadaşları babalarını anlatacak o çocuk sessizce duracak cidden bunumu istiyorsun evlenmeye evliliğe hazır değilsen çocukta yapma
00 YorumlaBen babayim evlatlarim icin olurum evlat sevgisini kaybederek öğrendim beni tanımadan yargılama sana düşünceme saygı duyuyorum babasız çocuk yapabilirsin ben sana döner olurum benim oğullarım sarışın mavi gözlü sulaleden gelen birsey birde ikiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsiri derecede coook sacma.. Birincisii buyuk bir gunaha gireceksin yani o evlattan sana hayir gelmez senin yuzundenn haberin olsun.. Evlenmeden cocuk yapilmaz!
haa illa cocuk istiyorum derse bur suru yetim cocuklar var annesiz babasiz git onlardan al bakk. Hemde sevaba girmis olursun!
Hem ne hakla Turkiyeme laf atiyorsun? Turkiyede buyutmezmisss. Turkiyeye kurban ol yaaaaaaaa❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
sanki bi bk var yurt disinda30 Yorumla
+1 yılOlmaz, insan annesini babasını kendi belirleyemez ama çocuğunun babasını yine de kendi seçer ve bence herhangi bir insandan çocuğun olmasın, çocuğun köklerini bilmesi de çok mühim bir konu, kökünü bilmeyen insan yanlışlıkla kardeşiyle evlenebilir.
20 Yorumlainanışınız nedir bilmiyorum ama bu imkansız. çocuğu babasız bırakma hakkın yok bir kere. çocuk adına sen karar veremezsin.
çocuk için nikah yapmalısın. çocuğun da hem annesi hem babası olmalı. bu saçma düşüncelerden kurtulun10 Yorumlao çocuk o şekilde * doğar bide o cocuğun babasız buyutmeye hakkin yok belki ilerde cocuk babasini ister belki keşke benimde babam annemle olsa bir aile olsaydık der kesinlikle yanlişsın
20 Yorumla
+1 yılÇocuğu babasız neden büyütmek istersin ki. Ya çocuk için evlilik için ehliyet çıksın ya. Herkes yapamasın. Gitmiş kötü babaları örnek vermiş. Ulan iyi birisini seç o zaman. Ya kötü ya da babasızlık mı seçeneklerde var sadece!
00 YorumlaYani ben kendi adima buna izin vermem cocugumun basinda durup egitimine katki vermeden onun hasta aninda yaninda olmadan ustelikte esim yalniz icim buna izin vermez hic yapmam daha iyi o yuzden bende her yol evlilige cikiyo
00 YorumlaBirini bul gerçekten sevmeye çalış ya da ilaki biri çıkacak karşına seni bile etkileyecek olursa evlenirsin belkide oda istemiycek evlenmek çocuk yaparsiniz baktın anlaşamıyon ayrılırsın ilerde çocuğun sordu zaman ona verecek bi cevabın olsun gayrimeshur zina çocuğuyum demesin kendine benim elime böyle fırsat geçti ama ben evlenmekten yanaydim 😏😏😏
10 YorumlaTurkiyede babasız cocuk sahiplenme yaşı 30 dur maalesef yasini beklemen gerek bilmedigin biriden bence cocuk yapmamalısın ama yine de hayat senin hayatin tabiki
10 YorumlaBen babasız büyüyen yaşarken ilgilenmeyen ve babasını erken yaşta kaybeden 33 yaşında bir kadınım. hep kıskandım babası olan insanları. Dünyanın neresinde doğurursan doğur içindeki boşluğu dolduramassın. evet bazıları baba olmayı beceremiyor. baba olmadan çocuk doğurmak yerine iyi bir baba olabilecek birini ara. Haklısın çok zor ama yaşında genç önünde uzun yıllar var bulursun
10 Yorumla
+1 yılCocugun babasi ile hic bir bagi olmasun istiyorsun sen bence bir kedi kopek al onlara annelik yap, yazin degilmi cocugun olsa babasini yaninda isteyecek cocuk belki
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir teklif bana geldi.
evlenip çocuk yapıp sonra boşanmak istedi.
istediği zaman görme hakkını verdi vs vs.
Kabul etmedim
00 Yorumla
+1 yılBence böyle kolaylıkla verilecek bir karar değil. Maddi yönden hazır mısın, manevî olarak bunu kaldirailecek misin. Sabırlı misin gibi kendine sorman gereken çok soru var.
00 YorumlaAdres: Sperm bankası.
Naçizane tavsiyem kazara da olsa evlilik yapmayın lütfen. Siz evlilik yürütecek yapıda biri değilsiniz. Adamın dünyasını karartmayın, rica ediyorum.
00 YorumlaKadınların dizinden alınan bir sıvı ile kadınlar da erkekler olmadan hamile kalabiliyor ama cinsiyet her zaman kız oluyor 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılKiz istiyorum zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılO kadar kötü ve ebeveyn olamayacak bi kafa yapısı ki. Cocugu baba sevgisinden mahrum birakman tek başına o sevgiyi verebileceğini aile ortamını tek başına sağlayacağını sanman cok acıklı. Lütfen mecburi durum olmadıkça ailenin içine etmeyin
03 Yorumla
Soran+1 yılAcikli bi durum yok babasi isterse
Soran+1 yılTabiki babalik yapabilir
Cevap sahibi+1 yılİstemezse? Henüz gençsiniz anlamıyorsunuz bence daha sağlıklı bi ilişki de yapın bu ülkede mahvolur cocuk hani başka ülkede neyse alışık millet
Olmaz yani çocuk da babasını tanımak isteyecek bu çocuğa büyük haksızlık olur
30 Yorumla
+1 yılŞimdi Hadi ben de uzun zamandır ilişkiye girmiyorum gel ben sana hamile bırakayım demem mi lazım komik durum yani asla ve asla birey Zinaya bulaşmam
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltamamen ütopik bir hayal turkiye kosullarinda.. Sen acaba dul kadin damgasi yediginde yalniz yasayabilecekmisin turkiyede? hem de cocugunla? sen kendini koruyabilecekmisinde cocugunu koruyacaksin
14 Yorumla- +1 yıl
ne varmış lan dul olmakta
- +1 yıl
erkek olunca hayat daha bºka sarmıyor mu
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath bummdul kadin olmakta sorun yok.. Ama bu toplumda dul kadin damgasi yrmek sorun... erkek olunca hayat boka sariyor dogru ama males3f basinda erkek olmayinca daha boka sariyor
- +1 yıl
başkalarına boyun eğersen seni daha da eziklerler insanların açıklarını arayıp laf etmek küçük düşürmek çokta zor değil
+1 yılÇocuk babasını sorunca aynı böyle anlatırsın
Babam kim / nerde? bilmiyorum ben sadece seni yapmak için onu kullandım
Nasıl bir kafa bu10 Yorumla
+1 yılBende evlenmeden çocuk yapmayı düşünüyorum bazen. Annesi ister bakar ister bırakır. İki seçeneğe de açığım ☺️
00 Yorumla
+1 yılya hayat senin hayatın Tabii ki kimse karışamaz da ilerde sıkıntı çıkabilir yani çocuk babasını merak eder bulmak ister
00 Yorumla
+1 yılHrm sormuşsun brm de fikir beyan edenlere kızmışsın. Madem kafan net ne soruyon? Onaylanma ihtiyacın yoksa tabi :)
00 Yorumla
+1 yılöyle yapıcaksan yurtdışında başkasının spermini kullanıp tüp bebek yaptırabiliyon hem ünlülerinde oluyor ya da yakışıklı kişilerin
00 YorumlaSiperm bankasına baş vur Türkiye var mı bilmiyorum illa çocuk yapmak için biriyle yatmak zorunda değilsin.
00 Yorumla
+1 yılsonra ne diyeceksin..
çocuk büyüdüğünde babam nerede dersen..
babanı tanımıyorum mu diyeceksin?
çok saçma bir düşünce bu sayın gizli00 YorumlaBunu o çocuğa yapmaya hakkın yok. Her çocuk mutlu, sağlıklı bir yuvada doğmayı hak eder. Çok istiyorsan bir evlat edinebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBakması zor olur ama göze alıyorsan olur. Emin olmadan böyle bir şey yapma çocuk yetiştirmek kolay değil gerçi sen daha iyi bilirsin 😇
00 Yorumla
+1 yılÇocukta baba sevgisi bir başka. Cok cahilce bir düşünce senin ki kusura bakma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenlerini begendiğin ve mümkünse soy ağacında kalıtsal hastalıklar (şizofreni vb gibide) şeylerin olmadığı bir sperm adayı seçmeni tavsiye ediyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Onu nasıl bulacak
- +1 yıl
Sperm bankasından
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle saçma sorular için buradan da soğudum, çocuğunun bir suçu yok babasız büyümesin istiyorsan kimsesiz çocuklara bak sevap olur. Bencilsin sadece o kadar.
10 YorumlaÇocuğun suçu ne babasız büyümek?
Bencil olma.
10 YorumlaÇocuk demeyecek mi babam nerede diye. Başkalarının babalarını görecek sonuçta
00 Yorumla
+1 yılBende senin yasinda oyle dusunuyordum ama olmadi
Istersen konusabiliriz
00 Yorumla
+1 yılBende istiyorum çocuk ama evlilik bana ters bunun da bir çözümü yok galiba
00 Yorumla
+1 yılmillet evlenmek ister ama cocuk yapmak istemez seninki degisikmis
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun babasız büyümesi gelişimini olumsuz etkilemez mi?
00 YorumlaSperm bankasını düşün derim. Bunun için biri ile olmana da gerek yok.
00 YorumlaAdaylar çok seç beğen al o konuda yardımcı olacak kişi çok burada 😂😂😂
01 Yorumla
+1 yılÇocuğa yazık babasız büyüyecek birde kız çocuğu olduğunu hiç düşünemiyorum
00 Yorumla
+1 yılBende evlenmek istiyorum ama çocuk istemiyorum :D
00 YorumlaDüşünce tarzınız çok yanlış. Saygı duyarım tabi hayat sizin.
00 YorumlaSperm bankası ile hamile kalan kadın vardı sanırım.
00 YorumlaBu çok bencilce bir istek değil mi? Kendini o çocuğun yerine koymayı denedin mi hiç?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu dediğin olay Amerika'da çok yaygın ama kültür farkı diye bir şey var yani bizim ülkemizde toplum tarafından dışlanırsın.
13 Yorumla- +1 yıl
Bankadan mi
- +1 yıl
@yüsra5858
Neden
+1 yılKendi başına çocuk büyütebilirsin sonuçta babası yanında olmayan pek çok çocuk var ve bunlardan biri de benim. Açıkçası pek hoş bir durum değil, büyüsem de bir yanım hep eksiktir. Bu konuda bencil olmamak en iyisi bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHe sperm bankası varsa bir gidin sorun. Hiç öyle sevmediğiniz adamla nasil birlikte olacaksınız. Sanki direk ilk denemede hamile kalacaksınız da.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçocuk babasını seçemeyecek, ama siz seçebilirsiniz en azından babasını iyi seçin. Zeki biri olursa babasına çeker inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende tam tersine evlenmek istiyorum ama çocuk istemiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evlenmek istiyorum ama çocuk istemiyorum herkesin isteği farklı işte
20 Yorumla
+1 yılhic bi cocuk babasız büyümeyi hak etmiyor sırf senin hevesin yuzunden mutsuz büyür. hevesini almak istiyosan bebek bakıcılığı yap
24 Yorumla
Soran+1 yılBabasinin iyi olacagi ne malum
Soran+1 yılSanki simdiki babalar baba da
Soran+1 yılTutturmuşlar bi baba baba
- +1 yıl
anasinin iyi oldugu da malum ona bakarsan tanimiyoruz seni. iyi bir es bulman gerekiyor ki iyi bir babası olsun o cocuk babasını belki nadiren gorucek belki hic tanımıycak? ve bunların suclusu sen olucaksin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim böyle bir çocuğum var doğduğu zaman birkere gördüm 15 yıl oldu daha görmedim annesi kaçırdı çocugu
00 YorumlaÇocuk büyüdüğü zaman ona ne diyeceksin peki? Hiç düşündün mü? Evlenmek istemiyorsun okey, ama "tanımadığım adam" kısmı bana çok garip geldi. Biriyle çıkıp çocuk yapmak daha mantıklı değil mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun yerine sperm bankasına gitsen daha iyi değil mi
10 Yorumla- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım