Eşim alkolik ve bana şiddet uyguluyor, boşanırsam 2,5 yaşındaki çocuğumu babasına düşkün diye kaybeder miyim?

Eşimle birbirimizi severek evlendik, her şey iyiydi. Doğum sonrası çocuğum 2,5 aylıkken eşimin hem gazinoya gittiğini hem de 1 ay bir kadınla konuştuğunu öğrendim ve bu durum beni mahvetti. Kendimi toplamak için psikoloğa gittim. Eşim, psikoloğa gidersen seninle boşanırken "o çocuğa bakabilecek psikolojide değil" diye delil sunar, elinden alırım dedi. Tabii bu durumda korktum, devam etmedim gitmeye. Çocuğum için de evliliğe devam ettim ama çocuğum şimdi 2,5 yaşında, ben artık eşime karşı tahammülsüzleştim. Alkol içiyor, devamlı bana sarıyor. Köye gidelim dedi, tamam dedim. Alkol aldı, tabağı yıkayacaktım seslendim. Annesi tabaktakini verdi, dışarıdaymış, kilimin üstüne koymuş. Ben de gittim, "Ayak basılan yere mi koyuyorsun yesene" dedim. "Sesin haddini aştı" dedi, dizime yumruk attı. İçeriden çocuk ağlıyor diye yanına gittim, sonra çocuğu uyutmak için aldım. Beni çağırdı, yeğenini gönderdi, çocuk uyumadığı için gitmedim. Sonra çocukla gittim, uyumayınca annesi bir dedikodular anlattı, dedi. Benimle normalde de konuşmuyor. Ben de "Bana anlatmıyorsun, bana ancak küfür, başka bir şey yok" dedim. "Sen onu hallediyorsun" dedi. "Allah seni şu içkiden soğutsun, tiksindirsin" dedim. "Allah senden tiksindirsin, sen fesat bir insansın, seninle konuşulmuyor" dedi. Ben de en son artık kararımı verdim, "Seninle olmuyor, mehirimi ayarla" dedim. "Benim sana verecek mehirim yok, pazartesi istersen git adliyeye başlat işlemi, beni yorma" dedi. Çocuğum için ne yapmalıyım babasına çok düşkün

Eşim alkolik ve bana şiddet uyguluyor, boşanırsam 2,5 yaşındaki çocuğumu babasına düşkün diye kaybeder miyim?