Babam anneme psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor annem boşanmak istiyor ama maddi meseleler?

Öncelikle merhabalar babam anneme psikolojik olsun fiziksel olsun çok kez şiddet uyguladı ve fiziksel olanlar sadece bir tokatda değildi bir tokattan daha fazlası polislik olaylar 4 kardeşiz 3 kız 1 erkek 2 kız kardeşim çok küçük yaştalar erkek kardeşim ve ben ise bir işte çalışacak yaşta ve durumda değiliz maalesef babamın maddi durumu oldukça iyi ve bizi para ile tehdit ediyor ben sizi bıraksam açlıktan ağzınız kokar dediği çok oldu doğalgazı açıp bı gün hepinizi öldüreceğim dediğini de hatırlarım annem katlanmak zorunda kalıyor ama nereye kadar annemi hiç bir olayda savunduğunu görmedim insanlarla hep o deli ona bakmayın falan dedi son olayda da annem boşanmak istiyor fakat bir yandan da size nasıl bakacağım küçük kardeşlerinizi alırsa diye düşünüyor nafaka konusu flnda var bilgisi olanlar beni biraz aydınlatabilir mi lütfen
Babam anneme psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor annem boşanmak istiyor ama maddi meseleler?