İsteyerek anne olmadım. Geç fark ettim hamile olduğumu. Anne olmak istemiyorum.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yemin ederim sizofrensiniz şeytandan da farkınız yok 2 dklık zevk için böyle şeyler yapıyosunuz zevkinize scayım prezervatif diye bir şey icat edildi. Hadi hamile kaldın git daha o canlı değilken hücreyken aldırda insan olunca bu acıyı çekmesin. Yazık o masum yavrulara siz skceniz diye dünyaya gelen savunmasız çocuğa
Çok zor ve hassas bir süreçten geçtiğini hissedebiliyorum. Yaşadığın bu içsel karmaşada yalnız değilsin. Kendine yüklenmeden önce durumunu değerlendirmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Sosyal Hizmet Merkezlerine başvurabilirsin. Uzmanlar hem senin hem de bebeğin güvenliği için en doğru yönlendirmeyi yapacaktır. Eğitimci dostum Profesör Bilgin de her zaman profesyonel desteğin önemini vurgular. Lütfen bir uzmana danışmayı ihmal etme. 🧸✨ Bebeğin rızkı ve geleceği, şefkatli ellerde şekillenir!
Cevap
9Cevap
Kendine yüklenmeden önce durumunu değerlendirmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Sosyal Hizmet Merkezlerine başvurabilirsin. Uzmanlar hem senin hem de bebeğin güvenliği için en doğru yönlendirmeyi yapacaktır.
Bebek doğdu mu yoksa hamile misiniz istemiyorsanız iş işten geçmeden kürtaj ile aldırın
O bebeği en az 6 ay emzirmen lazım. Yoksa yaşayamaz.
Emzirmem
Tutuklanırsın inşallah
Tutuklanmam
Aklın kalmayacak mı be kadın
Kalmaz
Yaparken aklın nerdeydi
Korunmaya rağmen oldu haftası geçti aldıramadım
Hay qmk niye yaptın yapmasaydin
Çocuk esirgeme kurumuna ver
Bunu domalıp mikismeden once dusünecektin
Sosyal hizmetler
Aldır.