Kendi çocuğumu kabullenemiyorum emzirmek istemiyorum ilgilenmek istemiyorum eşimi de istemiyorum kendimden bile tiksiniyorum atlatamadım eşime anlatmaktan da çekiniyorum ne yapacağımı bilmiyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
Bu cocugu tek basina yapmadın, neden tek basina aci cekmeye calisiyorsun ki. Destek al, hayatini en buyuk donusun icindesin. Atlatilabilir, bu cocugu istemeseydin dogurmazdin ama istedigin icin yaptın. Sen onu gayet iyi seviyorsun, sadece zor bir alisma surecisindesin olabilir. Destek al
Eşine anlat abla durumu, geçici hisler bunlar çoğu zaman.
Çocuk doğasaya kadar böyle hissetmiyordum zaten ne zaman hastaneden eve geldim böyle oldum
Olur ablam çok normal, vücudun stres altında ne hissedeceğini bilmeyebilirsin. Eşine anlat, çocuğu emzirirken ona güzelce bak abla ne hissediyosun onu düşün. Yorma kendini
Çekinmemen lazım sonuçta beraber yaptınız bu bebeyi. Anlat ve ortak çözüm bulun. Bebeğe şu an çok odaklanma ona bakarak düşüncelere dalma. Acıktıysa emzir zorla kendini, altına yaptıysa temizle. Bir süre sonra kendi kendine bağlanacaksın bebeğe
şu an sadece emziriyorum annem ilgileniyor
Tamam iyi güzel bu, lohusalık bitince zaten sen kendin gidersin bebeğe. Şu an bebeğe bir sevgi beslemek zorunda değilsin. Bir iki haftaya besleyeceğin zaten kesin. Sen şu an nefrete döndürmemeye çalış. Kaç yaşındasın
20 yaşındayım belkide çok erken anne olduğum için yaşıyorum bunları
Evet tam olarak öyle. Sen daha şu yaşında doğum yapmayı beynine oturtamamışsın. Eminim sen ilk ilişkide ve hamile kaldığında da benzer şeyleri hissettin
Atlatırsın merak etme konus biraz destek al doğum yapmak kolau degil
Benim karımda ikinci doğumdan sonra öyle 13 aydır aynı
Eskiden de agresifti şimdi daha fazla
Boşanacağım.
Bence destek al
İnançla, azimle, sabırla üstesinden gelirsiniz
Kaç gün oldu ki
Allah yardimciniz olsin atlatirsiniz
biraz kilo al bu ne iskelet gibi
?
İstenmeyen bir çocuk mu olmuştu
Terapi alabilirmisin olabiliyor bu
Niye eşin ilgi vermiyor mu
Zor geçiyor ama geçiyor :)
Erken anne mı oldun
Evet
Adet oldun mı u yeniden
Hayır olamadım
Eşin ne durumda
İlgili bana karşı ama onu pek görmek istemiyorum
ekle istersen konuşurus bişi sorcam
Kaç gün oldu
Maniyak)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız olmadığını bilmeni isterim, şu an hormonlarının ve yorgunluğun yüküyle böyle hissetmen çok insani 🧸 Narin ruhunu suçlamayı bırakıp eşinle hislerini mutlaka paylaşmalısın. Gerekirse uzman bir psikologdan destek almak hem sana hem bebeğine çok iyi gelecektir. Profesör Bilgin ile hep konuşuruz, ebeveynlikte yardım istemek en büyük güçtür ✨ Lütfen kendine zaman ver, bu zorlu günler geçecek.
Lohusalıkta sabır, taşın bile çatladığı yerde filiz vermektir! 🍼