Doğum esnasında eşinin yanında olmak, onun çektiği zorluğa ve acıya eşlik etmek gibi his verir. Eşinden alacağı destekle güvenli hisseder ve bu süreci daha kolay atlatmasına neden olacaktır. Hem ilk çocuğun heyecanı hem de o zorlu süreçte çekilen sancıları gören erkek, eşine daha nazik davranır ve gözünde değerli bir kadın olduğunun farkına varacaktır.
eski karıma sormak gerek te ne zaman hal hatır sormak için arasam kocası alıp küfür ediyor bir şey değil gidip herifi dövücem altı üstü 50 kilo sonra adamdan sayıp hapse atarlar diye bişey yapmıyorum
Erkekler doğum anında daha panik olup süreci daha fazla zorlaştırıyor maalesef. O yüzden doğum başlayana kadar destek olup doğum esnasında dışarıda bulunmaları en ideali bence
Doğum yaptım istedim istedik fakat doktorumuzun kuralı gereği olamadı maalesef, olsaydı belki daha çok zorlanırdı ama eşim bilemiyorum sevdiğini acı çekerken görmekte kolay değildir 🥲
Sen neyin kafasını yaşıyorsun ya zaten sen bu kafa yapısına sahipken seninle evlenmek isteyen de olmaz Çocuğu yaparken kadının her yerini görüyorsun ediyorsun zevkinizi düşündüğünüz kadar sevdiğiniz kadına destek olmayı düşünemiyorsunuz Doğum yapmak yaşanabilecek en büyük acılardan biriyken sevdiğiniz kadın sizi yanında istedi diye tepkiniz bu olacaksa zaten evlenmeyin lütfen kimsenin başını yakmayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır görmesine gerek yok nasip olursa ikimizi de sonra görsün
yanında olurdum evet
Doğum esnasında eşinin yanında olmak, onun çektiği zorluğa ve acıya eşlik etmek gibi his verir. Eşinden alacağı destekle güvenli hisseder ve bu süreci daha kolay atlatmasına neden olacaktır. Hem ilk çocuğun heyecanı hem de o zorlu süreçte çekilen sancıları gören erkek, eşine daha nazik davranır ve gözünde değerli bir kadın olduğunun farkına varacaktır.
eski karıma sormak gerek te ne zaman hal hatır sormak için arasam kocası alıp küfür ediyor bir şey değil gidip herifi dövücem altı üstü 50 kilo sonra adamdan sayıp hapse atarlar diye bişey yapmıyorum
yanımda olmak yerine çocuğu o doğursa olmuyor mu
Keşkem sjjs
Erkekler doğum anında daha panik olup süreci daha fazla zorlaştırıyor maalesef. O yüzden doğum başlayana kadar destek olup doğum esnasında dışarıda bulunmaları en ideali bence
Doğum yaptım istedim istedik fakat doktorumuzun kuralı gereği olamadı maalesef, olsaydı belki daha çok zorlanırdı ama eşim bilemiyorum sevdiğini acı çekerken görmekte kolay değildir 🥲
Doğum zaten bana oldukça korkutucu geliyor. Bu yüzden eşimin yanımda olmasını isterdim.
İsterdim Bazı anlar birlikte yaşanmalı
istemezdim muhtemelen
Hayır bir kadın olsun isterim
Ayıp olmasın diye giderim 😀 insan eşinin doğumunda çocuğunun ilk anını tabiki de görmeli
Ayıp ayıp eski köye yeni adet getirdiniz. Yakında erkek doğursun dersiniz
Çocuğu yaparken ayıp demiyorsa kadın çocuğu doğururken yanında olunca da ayıp demesin erkekler bi zahmet
Ben işimi yaparım karı doğurur bitti, sizin bulunduğunuz damızlıklar karı gibi zaten
Evliysen eşine Allah sabır versin
Değilim aşko ama değişen bir şey olmaz koyarım kapının önüne ailesine de derim aha da sizin yetiştirdiğiniz yosma
Sen neyin kafasını yaşıyorsun ya zaten sen bu kafa yapısına sahipken seninle evlenmek isteyen de olmaz
Çocuğu yaparken kadının her yerini görüyorsun ediyorsun zevkinizi düşündüğünüz kadar sevdiğiniz kadına destek olmayı düşünemiyorsunuz
Doğum yapmak yaşanabilecek en büyük acılardan biriyken sevdiğiniz kadın sizi yanında istedi diye tepkiniz bu olacaksa zaten evlenmeyin lütfen kimsenin başını yakmayın
Boş yapma ergen, ninen 10 tane doğurdu ahırda gıkı çıkmadı, bi çocuğu doğuramayacaksan git eskortluk yap
Seni anan doğurmamış dışkılamış ondan bu haldesin zaten
Hastır
İsterdim.
İstemem
Evet isterim destek olsun
Herkes İster
Evet
Evett