Yani tamam hayat şartları ortamı iyi değil gerçekten de ama sen çocuğunu nasıl yetiştirirsen o da o şekilde büyür dünyanın kötü olması bence bahane olmamalı her şey kişinin elinde sen yeter ki iste...
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani tamam hayat şartları ortamı iyi değil gerçekten de ama sen çocuğunu nasıl yetiştirirsen o da o şekilde büyür dünyanın kötü olması bence bahane olmamalı her şey kişinin elinde sen yeter ki iste...
Cevap
13Cevap
E çünkü geçinmek zor demek istiyorum ama bunun zorluğunun yanı sıra insanlar dizilerdeki gibi evlilikler istiyor akşam yemek yapmayayım çocuk doğurmuyum çocuk sahibi olmayayım yani işin kolayına kaçma peşinde herkes ama yaşının gençliği ve gençliğin kendinde kalmayacağını hiçbir zaman düşünmüyorlar
Bir çocuğun olduğunda sanılanın aksine hiç de senin elinde olmadığını anlayacaksın, maddi durumun çok da iyi olsa, en basitinden çocuğun sokakta yürürken yanından bir teröristin, katilin, sapığın geçip geçmediğine asla emin olamadığın bir ortamda senin elinden ne gelebilir? Çocuğu bir fanusta büyütmek mi?
ben çocuğumu pırlanta gibi yetiştiricem sonra hırtın birinin doğurduğu yavru hırt benim çocuğumu yan baktın diye dövücek kızımı taciz edecek bu tiplerin insana nerde ne zaman bulaşacağı belli olmaz zaten ben kendim mutlu değilken güvende hissetmiyoken bi çocuğa bunu neden yapayım
Bakın tüm dünyada sıcaklık rekorları kırılıyor. İngiltere ülkenin üçte ikisinde kuraklık ilan etti. Belçika sarı alarm verdi. Dünyada su kalmadı. Ülkenin kendi meselelerinden bahsetmiyorum bile.
Açık olmam gerekirse bu devirde cehalet fazla bu kadar cahilin içinde çocuk getirmek Allah muhafaza çok büyük sorunlara sebebiyet verebilir
Çocuk sahibi olmak geri dönüşü olmayan büyük bir sorumluluk demektir artık kimse sorumluluk almak istemiyor çocuğuna göre değil kendi isteklerine göre yaşamak istiyor
Ekonomi çok kötü. Bir de ülkenin ortamına güvenmiyorlar. Yoksa neden istemesinler.
Bir evlensem bir düzine yapacağım nasip olursa
Maça karşıyım ben erkek adam maç izlemez
Box maçı severim
Güreş severim
11 tane g zekali bir tane topun pesinden kosuyor saygı da duymuyorum mac izlenecek bir şey değil
Hele golll diye anirana agzina tekmeyle vursim geliyor
Askerde kavga ettim bu yüzden
İzleyen enayilerin sayesinde zenginler
Ooo Alperen
Aynen katılıyorum onlar zevkli topun pesinden kosmak ne ya
Bende aksine evlilik cocuk isteyen biriyim cidden kadinlar da artik cocuk istemez evlenmek istemez olmuş bekar takılalım diyen cok ama o da bana ters bir durum.
Artık çocuk sadece ebeveynin yetiştirmesiyle olmuyor ki çevre faktörü okadar önemli ki gelecek kuşaklar da malum. Maddiyat desen kaliteli bir gelecek sunmak ayrı sorun
Herkes istemek zorundamı Allah Allah ne cins insanlarsınız bunlar zorla üretecek insanları
Bir sebep de ekonomik zorluklar
Gel evlenelim yapalım bi düzine
Yok senle yapacaz
İnsan yavrusunu ölü yatırım
Bu ekonomide ve guvenszlikte nedn yapsnlar
Çocuk evlilik katilidir.
Aynen katılıyorum Bravooo👍👏👏👏👏👏
Yani mantıken evlilikte çocuk gerekli
Çocuksuz olur mu bal 🍯 gibiler gerçekten 🫠🥰
Zor geliyor demekki
Dünyanın en güzel, en eşsiz hissi
Ekonomik şartlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın tatlım, sevgiyle yetiştirilen çocuk her zorluğun üstesinden gelir 🧸 Ancak günümüzde ebeveynlik sorumlulukları ve yaşam telaşı gençleri biraz ürkütüyor. Yakın dostum Profesör Bilgin ile de konuşuyoruz; toplumun beklentileri ve gelecek kaygısı genç çiftleri düşündürüyor. Yine de evlat sevgisinin tattırdığı o tarifsiz duygu bambaşka ✨ Herkes doğru hissettiği zamanda bu güzel adımı atmalı 🎒 Çocuklu evin neşesi, her zaman evin en güzel bereketidir!