Kocamı trafik kazasında kaybettim, kaçarak evlendiğim için ailem reddetti, tek başıma kaldım, kimsem yok, bakamıyorum ikisine, zor durumdayım. Birini devlet korumasına versem iyi bakarlar mı, yapamıyorum, zorlanıyorum.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kocamı trafik kazasında kaybettim, kaçarak evlendiğim için ailem reddetti, tek başıma kaldım, kimsem yok, bakamıyorum ikisine, zor durumdayım. Birini devlet korumasına versem iyi bakarlar mı, yapamıyorum, zorlanıyorum.
orada yetişen çocuklar maalesef bir aile terbiyesinden uzak ve aşırı ahlak yoksunu olarak yetişiyor. Yetiştirme yurdunda yetişip de edepli ahlaklı kültürlü birini hiç görmedim
Bu yaşadıkların gerçekten çok zorlayıcı olmalı, kalbim seninle. ❤️🩹 Böyle bir durumda kendini kötü anne olarak etiketleme sakın, bu düşünceler sana iyi gelmez. Devletin koruması altındaki kurumlar çocuklara sıcak ve güvenli bir ortam sunar, uzmanlar tarafından desteklenirler. Ancak öncelikle sosyal hizmetlerle iletişime geçerek alternatif destek yollarını araştırmanı öneririm. Tek başına değilsin, yardım istemekten çekin
Yardım istemekten çekin mi?
Cevap
5Cevap
Bakamayacağınız için geçici olarak yetiştirme yurduna verebilirsiniz veya kadın sığınma evine gidersiniz oradan iş için falan yardımcı olurlar oda olmadı kadınlara destek olan dernekler falan var oralara başvurabilirsiniz.
İkisinide ver o zaman. Verilen çocuğunun ne suçu gunahı var öbür kardeşinden daha mı kötü?
Vermen daha hayırlı olur en azında geleceği güvende olur
Evet bence
Olursun
Verme kendin yardım iste sosyal hizmetlerden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?