Neden çocuğu yapmadan önce nasıl bakacağız diye düşünmüyorlar, bu kadar mı beyinleri yok bunların
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bizim insanımızda rızkını Allah verir gibi saçma bir düşünce var sonra çocuk her şeyden mahrum fakir hayatı yaşamak zorunda kalıyor neden? Onlar egolarını tatmin etsin, anne baba olma duygusunu tatsın, aman elalemden geri kalmasın çocuğu olmuyor demesin diye.
Saçmalık
Evet sonra katil tecavüzcü kaynıyor her yer
Evet maalesef ki insanların fütursuzca ürüyor olmaları gerçektende çok trajedi ve üzücü. En iyi evlilik çocuksuz evlilik. Bu hayattaki en büyük zenginlik çocuksuzluk. Bende çocuk istemeyen evliliği tercih ediyorum.
Kesinlikle insan önce kendisi için yaşaması lazım eğer durumu çok iyiyse çocuğa rahat bakabileceğini düşünüyorsa o zaman çocuk yapmalı hayat gittikçe zorlaşıyor bunları iyi düşünmek lazım böyle düşünmeden üremeye devam edersek ne olacak sonumuz?
Hiç doğurmamış olmak daha mantıklı. Dünyadaki hiçbir kadın doğurmasın. Çocuksuz evlilik en iyi evlilik. Zengin veya Fakir farketmez kimse doğurmasın.
https://www.worldometers.info/
Şu an bile ürüyor olmaları çok dramatik ve acı verici
Katılıyorum sana keşke herkes bizim gibi düşünse dünya daha iyi bir yer olacak
Evet insanlığın bu günümüz çağa kadar bile neslinin devam etmesi çok mantıksız yani. Bu dünyanın pek bir hayrını zaten hiç görmedik. Gerçi doğum oranları seneden seneye düşüyor böyle gidişle 2084 yılında insan nüfusu dünyada azalmaya başlayacak daha'da düşmesi ve kimsenin hiç doğurmaması dileğiyle
Çocuk sahibi olmak, çoğu zaman kalpten gelen bir karar oluyor. Zorluklara rağmen, o minicik elleri tutmanın, koşulsuz sevgiyi yaşamanın verdiği eşsiz bir his var. İnsanlar, tüm güzelliklerinin zorluklara değeceğine inanıyor bence. Umut ve sevgi, bazen her şeyin önüne geçebiliyor. 💖🤱
"Çocukların uykusu gelince melek, uyanınca şeytan oluyorsa anneler cennetliktir."
Cevap
3Cevap
kınama bence kimseyi karmasını yaşarsın allah akıl fikir versin de geç
Çocuğu olmayanlar bilmez
Bi şekilde büyür diye düşünüyolar işte
Sen bunları oturup düşündüklerini mi sanıyorsun
Evet düşünmüyorlar
Kadın haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?