Çirkin ve fakir erkekten çocuk yapmak istemiyorum, çocuğumun başını yakmak istemiyorum, özellikle gerçekten yüzü ortalama veya çirkin ise zaten çocuk yapmak istemem. Özellikle kız çocukları babanın fiziksel özelliklerini daha çok alır, 35 yaşına kadar gelmiş evi yok ise çocuk yapıp daha lise 1'de ise gönderip süründürmek istemiyorum. O yüzden böyle tipi düzgün, maddi durumu oldukça iyi, yabancı ülkelerde evi olan vs. birisinden evlilik dışı çocuk yapmak istiyorum. Zaten bir de doğumdan ölünceye kadar babalık yapacaksa bir de zaten aşırı iyi olur. Babalık davası yapıp ortak velayet yapmak aşırı mantıklı değil mi? Şimdi pek yakışıklı olmayan birisinden çocuk yaparsam eğer evlensem bile huzursuz olabilirim, belli olmaz. O hem de kirada oturan birisi olduğumuz için çocuğum da sıkılır, daha erkenden çalışmaya başlar, sıkılır. Ama zengin birisinden çocuk yaparsam e babalık yapacak ise sorun yok, sıkıntı etmesine gerek yok, nasılsa miras vs. kalır.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çocuğun için en güzel hayatı istemen çok doğal. Her anne adayı bunu düşünür. Ama şunu unutma ki, bir çocuğun hayatında en önemli şey, sevgi dolu ve huzurlu bir ortamdır. Maddi imkanlar elbette önemli ama babalık, parayla ölçülebilecek bir şey değil, kocaman bir yürektir. 💖👩👧👦 Unutma, çocuk büyütmek sadece cüzdanla değil, kocaman bir yürekle olur!