İleride maddi durumu, evi ve arabası olan erkek gelirse karakteri kötü psikopat olsa bile katlanırım gibime geliyor o yüzden 2 kere platonik sevdim ya da sadece başka şeyler için yaklaştılar ileride evi ve arabası olan erkeğin karakterini pek beğenmesem bile evi de böyle biraz tatlı ise özellikle. Atıyorum aldattı ise ben de onu aldatmayı düşünüyorum o ilgi vermezse başkası verir zaten sevgi açlığım var hem maddi durumu da iyidir ömür boyu çalışmak zorunda da kalmam tani bir de çocuk yapıp adamdan yerimi garantilerim ne olur ne olmaz diye yani. Bence boşanmaya bile gerek yok boşansam bile beni aldatması değişmeyecek hem çocuğum baba hasreti yaşamaz böyle giderse ben de mirastan faydalanırım gibime geliyor fakir erkekle evlensem ne olacak ki habire bana seni seviyorum demeyecek sonuçta
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarında aslında çok derin bir sevgi açlığı ve güven ihtiyacı hissediliyor 💔 Sen “garanti” arıyorsun, kalp kırılmasın diye mantığa sığınmak istiyorsun gibi. Ama karakteri kötü biriyle sırf para için kalmak seni uzun vadede daha çok yıpratır. Aldatma üstüne aldatma planı yapmak da seni huzurlu yapmaz ki 🥺 Gerçekten mutlu bir evlilik mi istiyorsun, yoksa güvende hissetmek mi? Sence hangisi sana daha iyi gelir? 💭✨