Sizce soylicem şey mantıklı mi?

selam arkadaslar, internet uzeri biri ile tanistim 3 haftadır konuşuyoruz kendisi ekonomist bende eczacıyım. ama ben tam kendisini çözemedim dun mesela beni 6 defa arada iste dedi seni görmedim ama çok hoslaniyorum huyun felan çok güzel vs ve senle konuşmaktan çok zevk aliyorum.. bana hep ne zaman buluşalım nerde buluşalım diyo telefonda bende dedim hafta sonu olabilir annesinin ayağı kirildi ameliyat oldu ona bakıyor - dedi bana ihtiyaçi olabilir hafta ortası olsun tamam dedim, sana gunu bildiririm dedi bende tatildeydim ise basliycam onun bana gunu vermesini bekliyorum ki hani kuaföre felan giderim diye... neyse baktım bugun aksam ustu Aradi dedi anneme ev isine yardim ettim arkadasimin Yanina gidiyorum bende bişey demedim ama bozuldum sonuçta bizim görüşmemizi durmadan istiyordu bende kendisine dedim ki ben bu hafta is adim zaten sende müsait degilsin herhalde bu hafta kismet olursa görüşürüz, bana 2-3 gun once bildir zaman konuşuruz buda tamam kesin bulusurz dedi bende Allaha emanet ol ozaman konusuruz dedim geri cvp verdi nasil yani konusmuycakmiyiz? bende cvp vermedim simdi aradi yine cvp vermedim ben kendisine bu arkadas olayını anlaticam ve dürüst olmanı beklerdim diycem ve 3 hafta kısa bi sure degil ama uzun bi sure de degil az çok birbirimizi tanıdık çok fazla alismayalim birbirimize buluştuktan sonra karar veririz devam edip etmiycemize diycem sizce nasil?

Sizce soylicem şey mantıklı mi?