Sizce görücü usulünde böyle düşünmem saçma mı?

Şimdi görücü usulünde aileler vesile olup tanışıyorlar ya çiftler. Eskiden bir odaya alırlardı kızla erkeği baş başa konuşurlardi tanışırlardı. Eğer ki anlaşırlarlarsa aileye söylenirdi işin adı konulur yüzük takılırdı hemen. Şimdi öyle bir şey yok görücü usulü yine aileler vesile oluyor tanisiliyor ama dışarda herhangi bir yerde buluşup oturarak bir kahve içilerek tanisiliyor. Bu buluşma işleri bana biraz ters daha önce bir erkekle bulusmadigim için alışkın değilim. Strese girerim ben. Hem dışarda bulussan oturduğun mekanda insanlar oluyor illaki rahat rahat oturup soru soramiyosun çünkü cevredekiler duyuyor. Ama evde olsa öyle olmuyor hiç kimse yok rahat rahat oturup tanisiyosun. Ben diyorum ki dışarda buluşmak yerine aileler bir araya gelsin onlar içerde oturuyolarken biz başka bir odaya geçip tanışalım şöyle bir kaç saat sonra içeriye geçip anlaşıp anlasamadığımızi söyleyelim olsun bitsin diyorum. Sizce saçma mı böyle düşünmem? Şimdi bulussak hem alışkın olduğum bişey olmadığı için strese gircem gerilcem hem rahat rahat oturup konusamicaz hiç gerek yok evde bir odada oturup konuşarak karar vermek daha mantıklı gibi geliyor bana. Sizce saçma mı böyle düşünmem?
Sizce görücü usulünde böyle düşünmem saçma mı?