İyi gecler herkeseee ya az önce yaşadığım bir şey olduu.. sevgilim iyi geceler mesajı attıktan sonra bir soru sorup cevabını bile beklemeden uyudu ama uyuya kalmadı yarın sabahçı bende aradım hani uyudunmu cevabını beklemedn felan diye diyor sorduğum soru çokmu önemli felan uyku felan istemiyorum konuşalım dedi bende bunu istemediğimi biliyosun sorunun önemli olup olmaması değil konu davranışın önemli dedim daha sonra uyu dedim tamam uyuyorumm ben dedi uyudu böyle kaldı konuşma? Ben mi fazla takıyorum abartiyorum ya da saçma sapan düşünüyorum? Nasıl düşünmeliyim bilemedim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konunun ortasında uyuya kalması beni de sinir ediyor ama çok yorgun olduğu zamanlar oluyor tabii anlayış göstermek lazım biraz da
Uyuya kalmak değil, bana sordu kimle konuşuyorsun diye cevabı yazali 1 dakika bile olmadan uyumuş hemen 5-6 dk sonra aradım e çok mu önemli sorduğum soru dedi bende dedim soru önemli değil zaten cevap olarak yazdığımda tamam sevdiğim ben uyudum bile yazsa bu kadar takılacak bişey de değilim
Verilen önem sanki biraz beni etkiledi? ya da yanlış mı düşünüyorum bilemedim
Düşünmüyorlar bazen gerçekten ama sen bunu dile getirirken bile umursamaz davranması hoş değil. Çok mu önemli sorduğum soru falan demesi biraz garip sormasaydın o zaman önemli değilse yani. Gönlünü alması gerekirken farklı davranmış
Önem vermeyip umursamaz cevaplar vermiş yanlış düşündüğünü düşünmüyorum
Bende öyle düşünüyorum. Çünkü ben erkek olsaydım yapmazdim sevdiğim insan dediğim birine
Bak bakalım biraz daha davranışlarına da ona göre karar verirsin ne yapmak istediğine sen de
Böyle konular geçince çok takiyosun saçma şeyler düşünüyorsun seylerinden de sıkıldım artık sanırım
Valla bir şey diyeyim mi değer görmediğini hissettiğin anda oradan uzaklaş arkana bile bakma kendin için yaptığın en iyi şeylerden biri olur bu
Cok cok cok özür dileyerek soylicem cok b*ktan bir konu değil mi bu tartışma
Kanka konu tartışma değil bir önceki cevabımı okurmusun
Verilen önemden bahsediyorum
Bak knk boyle şeylere takılma tamam onu yaptığı doğru değil ama sende hani cok onemsemesen mi
tamam da olabilir erko bu yani yapar abisi ne diyim sende çok baglanma yani belli olmuyor böyle tipler
Öyle zaten ben bu tavırla çözdüm benim bir suçum yok kötü hissetmekte, hissettirilen bu şekilde olduğu için kendimi suçlu hissediyordum bugün anladım artık
Hah o yuzden verdiği değeri verip çekileceksin
Yaza nisanimiz var birde
Olabilir sen kendin kararını kendin vereceksin tercih senin
Bakalım hakkimizda hayırlısı ama üzerimden o suçluluk hissi kalktı gibi hissediyorum
😊👍👍
Bu ilişki seni daha çok yorarrr
Sonuç olarak baktığında ben çok düşünüyorum ben böyleyim ama durup ben böyle mi dusundurttum konusu yok. Ben durduk yere böyle düşünmüyorum. Sonuç olarak 1 senelk ilişkimiz bir soru soruyosun tamam sevgilim uyuyorum ben dedikten sonra ben zaten ısrarcı bir insan değilim uyusun ben daha çok isterim uyumasini birde sinirden uyu sevglm tamam diyorum tamam uyuyorum ben dedi ve uyudu
Diyorum ya seni yıpratır
cok sacma
Ne sacma