Saçma mı düşünüyorum?

Annem bir ameliyat geçirdi ve hasta o yüzden tüm ev işleri evin kızı olarak tabi ki de benim üstüme kaldı. Ben de sınava hazırlanıyorum, kalmış 2 ay patlamaya hazır saatli bomba gibiyim böyle emrivaki şeyler görünce iyice küpler biniyor tepeme. Evin süpürülmesi gerekiyor bunun ben de farkındayım hatta bugün ya da yarın evi süpürmeyi düşünüyordum zaten ama sayın annem ağzıyla söylemek yerine “hadi süpür” dercesine salonun ortasına süpürgeyi koymuş. Hayır yani ben süpürgeyi yerinden alamıyor muyum gözüme sokarcasına koymuş tas gibi ortaya. Ben de görmezlikten geldim kocaman süpürgeyi. En sonunda annem “evi süpürelim” dedi (sen süpür manasında). Ben de “işim var yarın yaparım” dedim o da “bugün yemek var yarın yaparsan hem yemek hem temizlik zor olur şimdi yap kurtul hadi” dedi. Evet mantıklı ama bunu baştan söylemek varken neden gözüme sokuyorsun ki. Ben de direttim tabi ki yarın yaparım diye. sevmiyorum böyle emrivaki şeyler napabilirim. Zaten iyice evin hizmetçisine döndüm herkes her hizmeti benden bekliyor doldum taştım, yeter! Çok mu abartıyorum sizce?
Saçma mı düşünüyorum?