Oğlum insel ve psikolojisi çok kötü ne yapacağım?

Yani nasıl anlatacağımı da bilemiyorum, biraz uygunsuz da olabilir.

Benim 23 yaşında bir oğlum var. Oğlum küçüklüğünde hastalık geçirdi ve bu yüzden gelişimi yaşıtlarından geri kaldı, biraz zayıf ve kısa boylu bir genç. Bunu hep kafaya takıyordu zaten.

Lisede hep asosyaldi, kimseyle görüşmezdi, okuldan gelip eve kapanırdı. Üniversiteye de gitmedi zaten, çok zeki olmasına rağmen. Çok zorlandım ama o ortama girmek istemiyorum, beni her yerde dışlıyorlar dedi.

Şu anda sürekli evde, kendisi bir ev genci. Sonra oğlumun internette baktığı şeyleri kurcaladım biraz, hem kadın düşmanı hem de psikolojisi çok bozuk, belli türde şeyler paylaşmış hep. Araştırdığım zaman oğlum gibi olanlara insel dendiğini gördüm.

Bunun kötü bir şey olduğunu oğlumla konuştuğumda ise çok kötü oldum, çünkü oğlum bana madem insel olmamı istemiyorsun doğurmasaydın beni ya da beni sen insel olmaktan kurtar, annem değil misin, beni sevmiyor musun dedi.

Şok oldum, dünden bu yana ağlıyorum yani istediği şeyin ne olduğunu söylemeye dilim bile varmıyor, ne yapacağım ben böyle oğlumla? O benim canım ciğerim, tek ailem? Kaybetmek istemiyorum oğlumu?

Oğlum insel ve psikolojisi çok kötü ne yapacağım?