Zeki bi çocuk ve yetenekli burası çok güzel yalnız çocuğun bilinçaltı ve psikolojisi çok kötü acil müdahale etmeniz lazım. Yoksa çocuğunuz ilerleyen zamanda kontrolden çıkacak!
Çocuk psikologlarıyla görüşmenizi aynı zamanda izlediği çizgi filmleri acilen kontrol edip engel olmanız gerekir. Siz onun izlediklerini hiç beraber oturup izlediniz mi veya youtube geçmişini kontrol ettiniz mi
Çocuğun psikolojik sorunu var mı bilemiyorum fakat korku filmleriyle arası gayet iyi diye düşünüyorum yanında falan izliyorsanız eğer ya da bir yerlerden izliyorsa bilinçaltında kazınmış ve resme dökmüş
8 yaşındaki biri bunları çizebiliyorsa yeteneği var Soruna gelince film filan izliyor mu ya da etkilendiği birşeyler var mı bunu senin bilmen gerekiyor
Öncelikle yazdıklarınızı gerçek olduğunu sayarak ve resim çizen birisi olarak değerlendiricem.
Çizimler 8 yaşında birisinin böylesine kalem kontrolüne alışmış olması inanılmaz gerçekten. Boyarken kullandığı çizgiler bile birbirileri ile orantılı. Ancak çizerken referans olarak karakalem de kullanılmış kimi yerlerinde. Her neyse bu çocuğu lütfen resime yönlendirin. Öyle doktor mühendis falan olmasın.
Öncelikle çocuğun eline telefon mu verdiniz bu ne resmen bildiğin şeytan temsili resim çizmiş hiç iyi değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
benim kizimda boyle resimler yaptigini saniyordum oda 8 arkadasimin buyuk kizlari vardi 10 12 yaslarinda meger onlar ogretmis yonlendirmiş beraber cizmişlerdi ondan buyuk birileriyle arkadasligi olduysa munkun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
çok yalancı ve dolandırıcı bi insansın. yapma böyle
Sınıf öğretmeni olarak söylüyorum bence bunda sorun yok arkaşlarından veya internetten görmüş öğrenmiştir. Ve biz yasakladıkça daha fazla yapmak istiyorlar. Serbestçe tablet telefon verıyorsanız biraz takip edin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
saklanma gizlenme huyu varsa izin verin dolap gibi vs