Çocuk & Ebeveyn 12 gü Anneliğin hiç bitmeyen mesaisi normal mi, pazar günleri bile dinlenmek yok mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Anneliğin kaderi, parka çocuk getirdim, ne zaman bitecek bu annelik mesaisi Anneliğin hiç bitmeyen mesaisi normal mi, pazar günleri bile dinlenmek yok mu? Cevapla Çocuk Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 12 gü İşte bu ne evlenıyorum ne çoçuk yapıyorum mıss gıbı 0 1 Yorumla Soran 12 gü En güzeli Yorumla
daddyvebaba Takip Et Xper 6 Yaş: 44 12 gü temizlik vs yaparken mola ver mutlaka.. ayrıca iş yaparken dizi izle müzik vs dinle zevkli hale getir işi 0 0 Yorumla
aysin7575 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 12 gü Al benden de o kadar çocuk kaç yaşında? 0 1 Yorumla Soran 12 gü 7 ve 4 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 12 gü Çocuk & Ebeveyn konusunda 444 cevap paylaştı. Eşin yardımcı oluyor mu 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 12 gü Babası nerde bunun 0 2 Yorumla Soran 12 gü İş'te Yorumla Maturemale 12 gü Ozaman yapçak bişey yok Yorumla
Yayıkayran Takip Et Yoda Yaş: 36 12 gü Hayir yok calisin 0 1 Yorumla Soran 12 gü Yoruldum yoruldum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İşte bu ne evlenıyorum ne çoçuk yapıyorum mıss gıbı
En güzeli
temizlik vs yaparken mola ver mutlaka.. ayrıca iş yaparken dizi izle müzik vs dinle zevkli hale getir işi
Al benden de o kadar çocuk kaç yaşında?
7 ve 4
Eşin yardımcı oluyor mu
Pazar günü kocanı kitleyemedin mi:)
Babası nerde bunun
İş'te
Ozaman yapçak bişey yok
norml degıl ama normal maalesef
Eşin nerede
Hayir yok calisin
Yoruldum yoruldum