9 aylık bir bebeğim var sürekli eşim bana karışıyor sıkıldım bhu durumdan annesi benim çocuk uyumaz bana laf söyler ne yapayım?

Sürekli beni suçlar yok işte ilgilenmiyorsun, iyice uyumuyor, uyumuyorsa başka odada oyna, onunla götürürüm işe gidiyor diye de götürdüm, huysuzlandı herhalde uykusu var diye geri getirdim, sıcak diye uyumadı, yok işte sen çocukla az oynuyorsun, yeterince beslemiyorsun, gıdadan düşer, elimden geldiğince yapıyorum zaten ne bekliyor, bu zamana kadar büyüttüm, daha ne yapayım, bazen onu sever oynarım, yine de laf eder, uyumayınca bazen çok sallıyorum, beni deli ediyor, dayanamıyorum kızıyorum ama o da kızıyor, ben neymiş anne olduğum için toparlamam lazımmış kızmadan falan ama ne yapayım sabır da bazen yorulur, bir türlü anlamadı beni. Havalar zaten sıcak, dün de fazla uyudu, gündüz yatırmasam büyümez bu çocuk ona göre, yatırınca gece uyumuyor, ne yapayım bilmiyorum.

9 aylık bir bebeğim var sürekli eşim bana karışıyor sıkıldım bhu durumdan annesi benim çocuk uyumaz bana laf söyler ne yapayım?