Gerçekten çok çaresizim bebeği uyumayan anneler lütfen yardım edin?

Herkese merhaba gerçekten çok zor durumdayım birilerinden akıl almaya ihtiyacım var muhakkak benimle aynı sorunu yaşayan anneler vardır diye düşünüyorum. Bebeğim doğduğundan beri akşam 8 de yatar sabah 7-8 gibi uyanırdı zamanla bu sabah 6 da uyanmaya kadar çekildi ama bu sorun değildi 8. Aydan itibaren (Şu an 14 aylık) yine 8 de uyuyor ama mutlaka 11-12 gibi uyanıp sabah 3-4-5 e kadar oturuyor ve ya ayağımda sallıyorum saatlerce ve sonra uyuyunca sabah 6 da mutlaka uyanıyor yani uyku saatini değiştirmeyi de deneidm 10-11-12 de de uyuttum gece ama mutlaka uykuları bölünüyor ve sabah 6 da ayakta gündüz uykusu 1 defa 1 saat max 1.5 saat oluyor ve 15:00 den sonra uyutmuyorum ama artık gerçekten dayanamıyorum günde gece gündüz toplam max 9 saat uyuyor ki genelde 6-7 saat uyuyor. Beslenmesi gelişimi normal ama inanılmaz hareketli bir cocuk oyuncakla işi yok tek derdi biryerlere tırmanmak ve atlayıp zıplamak adrenalin seviyor. Ne yapacağımı sapıttım artık gerçekten çaresizim benim gibi olanlar var mı lütfen yardımcı olun

Gerçekten çok çaresizim bebeği uyumayan anneler lütfen yardım edin?