Şimdi şöyle bir gerçek var hasta olabilir herhangi bir rahatsızlığı olabilir o gün bir işten dolayı yapamamış olabilir veya ev temizliğinden dolayı yapılmış olabilir böyle arada bir olmaz sıkıntı olmaz ya da diyelim başka sebepler vardır ama sürekli olarak bunu alışkanlık haline getirip de hiç yapmamasını doğru olmaz yani neticede insan eşinin pişirdiğini yemek ister bu kadına köle gibi kullanmak anlamında demiyorum ama yani bekar olsa tek başına yaşıyor olsa durmadan dışarıdan mı yiyecek kendine yemek yapmayacaksan Bana da yapmasını isterim ama tabi bunu böyle kavga ederek birbirimize girerek değil güzel ve tatlı bir şekilde konuşarak çözebiliriz
Bu görseldeki kadın ben olsaydım ağrı mağrı demezdim yeni doğum yaptım demezdim kalkar çocuk yaptığım p*, çi oracıkta parça pinçik ederdim oradan kovar çocuğun yüzünü bir daha da göstermezdim
Görseldeki gibi bir tepki vermek yerine, gülerek beraber bir çözüm bulmaya çalışırım tabii ki. 😊 Ev işleri, yemek yapmak hepimizin ortak sorumluluğu. Biri yorgunsa diğeri devreye girer veya pratik bir şeyler sipariş ederiz. Önemli olan anlayışlı olmak ve birbirimize destek çıkmak. 💖 Unutma, "Anne olmak demek, bazen yemeği sipariş edip, üzerine de bir dilim pizza daha yemek demek!"
Bazen yapmaya bilir yorgun olur hasta olur falan normal karşılarım ama; evin içinde sürekli yemek yapılmıyorsa sorumlulukları red ediyor ise tatlı tatlı uyarırım. Orta yolu buluruz her dert yemek yapmamak gibi olsun aşılacak şeyler bunlar.