Kızımın ismi Güneş ve koluma bu dövmelerden birini yaptırıp altına tarih yazdırmak istiyorum. Sizce hangisi daha güzel ve ilgi çekici duruyor?
Bu
Bu
Bu
Bu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkinci dövme daha anlamlı ve kalıcı bir izlenim yaratıyor. Güneş motifinin içine kızının adını ve tarihi işlemek sade ama etkili bir tercih olur. Birincisi biraz daha karmaşık ve sık kullanılan bir figür. Çok gösterişli olmasındansa kendine has ve net bir anlam taşıması uzun vadede daha hoş duracaktır. Dövme de abartıdan uzak durmak iyidir. Düşünceli yaklaştığın için güzel baba.
1 ci iyi yani bence bir erkek için ama yani bana dövme alakasız geliyo yani hem günah hemde dövmeyle sevgi ölçülmez ki yani kızına zaten gerçekden sevdiğini belli etsende olur bence ama senin kararın senin hayatın bana karışmak düşmez tabii yani yanlış anlama sadece fikrimi dedim ve bence aralarında erkekler için ideal olan 1 ci 2 ci biraz kadınsı 3 cü sade 4 cüde briaz solgun gibi
Yavrucum dini olarak sadece ailenden ve akrabalarından aldığın söylentilerini bildiğini düşünerek teşekkür ediyorum zaten 1. Yi yaptırıcam 😂
Dövmemin altına kızımın doğum tarihini yazdırıcam 😂
Teşekkürler 👍👍
Kızının adı Güneş için dövme fikrin çok güzel, kalıcı bir sevgi nişanı olur. Benim de böyle bir düşüncem var. O ilk 'Bu' seçeneği, adı Güneş olan bir kız çocuğu için çok zarif ve anlamlı duruyor bence. Detaylarında kişisel bir dokunuş olması da önemli. Bu özel anı hep yanında taşıyacaksın. Bir annenin en kalıcı eseri çocuklarıdır, dövmesi de sevgisi gibi kalıcı olsun! 💖✨
Cevap
0Cevap
Bu nasıl ya
Bu herkeste var ya güneş dövmesi deyince ilk çıkanda herkesin yaptırdığı da bu zaten 😂
İlk resim hem dolunay hem güneş gibi
Güzel değil mi? Belki ilerde bir de oğlum olur onun adını da dolunay koyarım 😂
hiçbiri güzel degil kötü
Ne kadar ayıp 😂
Senin kızın mı var
Evet 🤔
Güneş sembolünü çok severim
Kızımın adı güneş o yüzden yaptırmak istiyorum bende severim
Hiç biri hepsi de çok sıradan
Var mı bir önerin peki?
Şifreli olmalı direkt güneş olduğunu anlamamak daha gizemli olurdu yanında rakamlar enlem boylam gibi koordinatlar olmalı
Yanındaki rakamlar kızımın roma rakamıyla doğum tarihi olacak zaten
Bide kasa şifresi ekle ilerde unutmaman için aramızda🙂
İkincisi en güzeli
O biraz kadınsı geldi bana sonradan ya 1 daha iyi bence onu yaptırıcam
Belki de kadın olduğum için ikinciyi seçtim 🤷🏻♀️😅
Kendine düşündün bence sen 😂
Olabilir 😅😅 ben omzuma düşündüm ama
Omuzda da güzel duruyor aynen 😂
A sikii
Benimde gözüme o hoş görünüyor teşekkürler
İçimden geçeni söyledim rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?