kolunuzun görünür şekilde açık olduğu bir fotonuzu atarsanız, düşündüğünüz dövmeleri sizin kolunuza şoplayabilirim. böylece sizde nasıl duracağına bakmış olursunuz :)
Valla Benim Tek Bildiğim bir şey var en sevdiğin en mutlu eden dövme bile pişmanlatıyor vucudumda yeterince dövme olmasına rağmen keşke hiç olmasaydı demişimdir 👍
Dövme şekil olaraktan görme iyi düşün anlamlı bir şey olsun ki ilerde pişman ve sıkılma olmasın. Unutma senin değerli tenin değerli anlamlı seni temsil eden ya da anlatan bir dövme olması lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç biri bence ya şok kaba geldi nedense.. Ama bir fena değil gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
3ü de benim tarzıma uygun değil. Ben daha minimal dövmeler beğeniyorum ama 3ü arasında yorum yapacak olursam ben melekli olanı beğendim.
Melek tarzı yaptırın bence daha güzel görünüyor çünkü
Doğu Asya dövmeleri de güzel oluyor. Özellikle Samurai maskeleri:
https://www.instagram.com/p/Cmw7GC8K24R/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
kolunuzun görünür şekilde açık olduğu bir fotonuzu atarsanız, düşündüğünüz dövmeleri sizin kolunuza şoplayabilirim. böylece sizde nasıl duracağına bakmış olursunuz :)
Hangisi seni daha çok yansıtıyorsa onu yaptır. Ya da en çok hangisinin enerjisini istiyorsan vrya bunlardan yola çıkarak kendi dövmeni yaratabilirsin
Ben yaptıracak olsam eski yunan tanrılarının tasvirini yaptırırdım. Antik çağ tarzı da olabilir.
İyi bir karar vermen için bir tavsiye geçici dövme yaptir kararsız kaldıklarından hangisi daha güzel duruyor ise onu kalıcı olarak yapabilirsin
Yarım bir kedi yaptırmak isterdim nedense bir türlü olmadı işte...
Melek tarzı seviyorsan daha küçük zarif bir şey olur aslında...
Kelebek veya güvercin ben kelebek yaptırmak isterdim köprücük kemiğime üç tane ya da sırtımın omuz kısmına güvercin
Hiçbiri. Çok geleneksel olmadımı artık bunlar
Pek kadınsı dövmeler değil gibi. Daha soft modeller mi seçsen 🤔
İçlerinden en iyisi melek umarım onu yaptırırsın.
Melek kanatları yapabilirsin tek omzunda sırt dekoltesi olarak zarif durur.
Savaşçının farklı bir tınısı var ben derimi seviyorum yaptırmam ama sana gider kesin o.
Müze gibi gez ortalıkta çok saçma dövme yapan kızla ciddi düşünmem
çok büyük bunlar.. küçük olanlar daha güzel bence.. küçük bir deniz atı olabilir bence 🤔
Kanatli savasci yaptir dovuşürken hasar gucun %5str verir djdjd
çok zevkliymişsin gerçekten. Ben bayılırım böyle gotick tarz şeylere nasıl birisin.. ilgimi çektin açıkçası😊
Valla Benim Tek Bildiğim bir şey var en sevdiğin en mutlu eden dövme bile pişmanlatıyor vucudumda yeterince dövme olmasına rağmen keşke hiç olmasaydı demişimdir 👍
Dövme şekil olaraktan görme iyi düşün anlamlı bir şey olsun ki ilerde pişman ve sıkılma olmasın. Unutma senin değerli tenin değerli anlamlı seni temsil eden ya da anlatan bir dövme olması lazım
Hiç biri bence ya şok kaba geldi nedense.. Ama bir fena değil gibi
Arı olur mu
Olabilir konumu tarzı hoş sade bişey olsun bence.. Ben olsam net şans yoncayı yapardım 🍀
Evet bak buda güzel anlamlı arı yonca ya konar
En iyisi düşünür olan bence çünkü estetik duruyor :) yine de bir ömür boyu vücudunda taşıyan sen olacaksın sen seçmelisin :)
Bunların hepsi Yunan mitolojisine dayanan. Sacaşçı dediğiniz zeus
Bayan olan Zeus’un kızı İren
Ötekiside Zeus’un yaveri komutan ANTONYO :)
Melek guzel tam ellerinin icine birde buyuk kalp oturtacan
Niye bilmiyorum ama 3. daha çok hoşuma gitti.
Bence dövme yaptırma ileride pişmanlık olarak kalıyor
Kedini yaptır bence daha güzel olur
İlerde pişmanlık duyulacak dövmeler
Melek tarzı hoş olabilirr
Hiçbiri güzel değil bana göre
Hiç beğenmedim , yaptırma bence…
İkinci olan şakin üçüde çok hoş
Böyle büyük dövmeler kızlara yakışmıyor bence
Kesinlikle melek tarzı
Düşünür tarzı iyiymiş
Kendi tasarladığın bir model olmalı..
Aşırı büyük geldi. Kolda nereye yapacağına bagli