24 bile olmamıştım, yumurta rezervimin çok çok az olduğunu öğrendiğimde. Şu an 25 yaşındayım. Oldukça üzülüyorum bu duruma. İleride evleneceğim insana karşı da böyle olmak... Siz bundan sebep vazgeçer miydiniz?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben evlenir gider çocuk evlat edinirdim kendi çocuğum gibi de büyütürdüm karımda buna karşılık kesin birisi ile aldatırdı beni çünkü bazı kadınlar kendilerine yapılan büyük fedakarlıkları asla görmezler değerini bilmezler
Vazgeçmezdim. 💕 Evlilik sadece “çocuk yapma projesi” değil, iki insanın ortak hayat kurma hikâyesi. Fertilite problemi olan çok kişi, doğru tedaviyle ya da farklı yollarla (tüp bebek, evlat edinme vs.) anne-baba oluyor. Bunu erken söylemen, karşındakine de güven göstergesi. Unutma, gerçek aşk sperme ve yumurtaya bakmaz. 👩👧👦 Annem derdi ki: “Kadersiz yumurtayı bile doğru tavada kırarsan menemen olur.” 😄
Cevap
7Cevap
Biyolojik özellikler kaderdir herkes mükemmel olamaz
Dondurabilirsiniz yumurtalıklarınızı?
Değerim aşırı düşük. Bi ara dondurmayı düşündüm. Oldukça da klinik/ merkez araştırdım. Lakin sonrasında vazgeçtim. Doktorların dediği ya çıkar ya çıkmaz çıkarsa da 1 tane belki. Bu işlemi 2-3 kez yapmalıyız dediler
Hiç olmamasındansa denemek en mantıklısı değil mi?
Çok yıpratıcı bir süreç. Oldukça araştırdım. Bir kamu hastanesinde çalışıyorum. Diğer 2 doktor hanım bu yaşta ne dondurması dediler evlenmeye bak dediler de evlilik de hemen olacak bir şey değil alel acele
Birkaç sene önce bi rahatsızlığımdan dolayı doktorum bana da dondurmam için öneride bulunmuştu. Ama ben yaşım geçtiği ve anne olmak istemediğim için önerisini kabul etmemiştim. Ama sizin yaşınız çok genç henüz. Bazı fırsatlar geç kalınmadan zamanında değerlendirilmeli bence. Tabi karar sizin.
Evlenirdim, Sorun olmazdı
Hemen evlen fırtlat bitane
O nedir ki?
Niye vazgeceyim ki
Detaylı konuşalımmı bunla ilgili
O nasıl belli etti kendini
Hastanede çalışıyorum. Öylesine bi kan tahlili yaptı kadın doğum uzmanı. Ve aşırı düşük çıktı. Keşke baktırmasaydım..
Hamile kalma ihtimali çok mu düşük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?