Aşk İlişkileri Arzulu bir kadınla evlenir miydiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Beylerr arzulu bir kadınla evlenir miydiniz? Güncellemeler+1 yıl Benim gibileri seviyo olmanız güzel 😂 Arzulu bir kadınla evlenir miydiniz? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Eness16 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Evet bu en önemlisi benim görüşüm devamında merhamet sadakat sevgi hoşgörü varsa o evlilik muhteşem olurdu 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Ne kadar arzulu olduğuna bağlı.Her gün 3-4 bekleyen birinden korkarım. 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Erkeklerin hayali ; evde ateşli dışarıda hanımefendi buna göre evet oluyor. 1 0 Yorumla
eRDi677 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı. Arzularını benden öncede bir başkasıyla dindirmiyorduysa eğer olur 😉 0 0 Yorumla
Manyetik35 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Önemli olan ömürlük olması o konuda çoğunlukla insan arzuladur diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl öyle bir kadınla birlikteyim ve doğal olarak evet.. 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. arzulu kadının tadına doyum olmaz ateşli arzulu olması harika olur 0 0 Yorumla
Bullent33344 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 39% +1 yıl Kadinin arzulu oldugunu nerden anlarız? 0 0 Yorumla
Delimine00 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Hem de koşa koşa 1 1 Yorumla Delimine00 +1 yıl Çünkü ben de arzuluyum Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Evlenilir 0 0 Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Nerede 0 1 Yorumla AgaogluBora +1 yıl Kendine arzulu mu didim Yorumla
burak3006 Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. Neden olmasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Evet bu en önemlisi benim görüşüm devamında merhamet sadakat sevgi hoşgörü varsa o evlilik muhteşem olurdu
Ne kadar arzulu olduğuna bağlı.
Her gün 3-4 bekleyen birinden korkarım.
Erkeklerin hayali ; evde ateşli dışarıda hanımefendi buna göre evet oluyor.
Arzularını benden öncede bir başkasıyla dindirmiyorduysa eğer olur 😉
Önemli olan ömürlük olması o konuda çoğunlukla insan arzuladur diye düşünüyorum
öyle bir kadınla birlikteyim ve doğal olarak evet..
arzulu kadının tadına doyum olmaz ateşli arzulu olması harika olur
Kadinin arzulu oldugunu nerden anlarız?
İstekli arzulu kadın candır can
Evleniler supersin cidden🙂
Hem de koşa koşa
Çünkü ben de arzuluyum
Hacı bak ben bile evlenebilirim yani o derece
Hayır
Evlenirim ama sadece bana arzulansın
Allah korusun
Her zaman sa işim olmaz
Evlenilir