Benim her şeye karışan bir kaynanam var yani tırnağınızdan tutun saçınıza başınıza her şeyinize karışan bir kaynananız olduğunu düşünün ve onunla altlı üstlü oturuyorsunuz temizlik yapmazsanız, yapsanız da yapmasanız da her şeyi kocanızla fesatladığını düşünün ve kocanızla kavga ediyorsunuz bunun için sırf görüntülü aramadığınız diye kendisini kocanıza anlattığını işte sizin için hakaret ettiğini düşünün ve sizin bunu duyduğunuzu düşünün ve siz hamilesiniz evdeki her şeyi yapamıyorsunuz ve şehir dışındasınız eşinizin işi dolayısıyla 1+0 bir evde oturduğunuzu düşünün ve çamaşır makinesinin en alt katta tek bir tane olduğunu düşünün yani çamaşır makinesini apartmandaki herkes atıyor
Hamile olduğunuz için bacaklarınızın ağrıdığı için çamaşırları bir haftada bir attığınızı düşünün ve kocanızın buna laf ettiğini düşünün Kurban Bayramı’nda kocanız size diyor ki ya burada kalırsın ya da memlekete dönersin ama hamilesiniz ve ekim ayında doğum yapacaksınız ve kaynananız ota boka karıştığı için stres olup kavga edeceğinizi de biliyorsunuz
burada kalırsanız eşinizin hep laf edeceğini biliyorsunuz bu durumda napardınız
Hamile olduğunuz için bacaklarınızın ağrıdığı için çamaşırları bir haftada bir attığınızı düşünün ve kocanızın buna laf ettiğini düşünün Kurban Bayramı’nda kocanız size diyor ki ya burada kalırsın ya da memlekete dönersin ama hamilesiniz ve ekim ayında doğum yapacaksınız ve kaynananız ota boka karıştığı için stres olup kavga edeceğinizi de biliyorsunuz
burada kalırsanız eşinizin hep laf edeceğini biliyorsunuz bu durumda napardınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer