Evlilik Dışı Hamile Kalsanız Ne yapardınız?
Not. başıma oyle birsey gelmedi çok şükür.
Siz simdi hüküm giydirirsiniz mazallah ;))
Not. başıma oyle birsey gelmedi çok şükür.
Siz simdi hüküm giydirirsiniz mazallah ;))
Allahım düşürmesin o yollara. Birsey yapmamış da olsam adeti geciktigi zaman bir korkuyorum sonra bişey yapmadın kızım sakin ol diyorum.
Valla Allah korkum var gidip bebek aldiramam en fazla başka bir şehire calismaya gidiyorum derim gelmem bebek dogunca giderim arkadaşımın bebeği arkadaşım vefat etti derim heralde.
Nereye kadar gider bu yalan.. sonu yok kimse inanmaz boyle birseye allah korusun dikkat et.😢
Evlatlik aldim dersin ☺
Öyle birşey olmayacağı için düşüncesi aklıma gelmiyor
Farzet ki.. diyelim tut ki oldu.. aldirirmisin?
Yıldırım nikahı kıyıp düğün yapıyorlar sıkıntı ortadan kalkıyor ta ki matematik hesabı yapan biri karşınıza çıkana kadar 😂😂😂😂
Benm bir arkadasm n cocugu oldu sevglsnden aldirdi ama aldrmamak lazm o korkuyla yapti
Pişmanlik duyuyormu 😢 çok gunah amaaa
Kabir gününde o cocuk karsisina cikicak 😢
Cevap
8Cevap
tabiki kürtaj olmalı bu devirde bekar haliyle kadınlar düzgün birini bulupta evlenemiyor helede çocukla düşünemiyorum :)
Cocuk aldirmak gunah degilmi 😢 bunu nasil soylersin
Evlilik dısı cocuk illaki karsi tarafin yardimi olur olmadı bakmak zorunda.. babasız nicin buyusun baba bellidir sahiplenirse nufusuna alir.. olmasi gerekende bu.
sana buradan konuşmak kolay geliyo dimi ben nasıl bir hayatın ve nasıl bir ortamın içerisindeyim biliyomusun sen bu konuştukların başına gelmediği için çok rahat konuşuyosun ama tecavüze uğramış bir kızı düşün ailesi aşiret tarzı falan doğuda oturmasına gerek yok istanbul'da aynı hiç fark etmez yani hamile olduğunu öğrenirse ailesi onu ne yapar biliyomusun sen hem o çocuğu aldırır hemde onu sevmediği bir adamla evlendirirler yani çocuk her alanda alınmış olur, kadın kimseye haber vermeden kürtaj yaparak iki hayatı yakmaktansa birini kurtarır anlıyomusun beni_? ben hiç istermiyim kücücük ellerinin küçücük ayaklarını küçücük vücudunu parçalayarak öldürülüp alınmasını :/
Ayyy dayanamam.. seni anliyorum ama cok uzuldum olmaz olamaz hayir asla
Kız akıllıysa, evlilik dışı hamile kalmaz. Kürtaj ameliyatını her jinekolog anlar. Bu duyulursa, aklı olan erkek evlenmez. Evlenen şapşaldır zaten.
Kürtaj yaptıran kadınlar gözümde katildir. Döllenmeyi engellemek var iken, hamile kalıyorsan büyüteceksin!
Aynen
2 tane kız hamile kalmıstı böyle gizliden kürtaj oldu
Çok gunah aldirilmasi 😢
Beraberken sorumlulugunu dusunmuyorda aldirirken sorumluluk olmuyormu.. bunun kabiride var
Gelir o da gelir ayakta şey yapıyolar adamı haberin olmuyo
Kızlarsoruyor. com da sorardım 😊😊😊
Cok sukur basima oyle bir olumsuzluk gelemez :D
Belli olmaz sen yinede dikkatli ol
Gerci sevgililerimden dolayli olarak benide bulur ya :(
Çocugu dogururdum ben 😑
Aldırırım
Hayır cok gunah yapma lutfen sendemi
kendimi intihar ederim :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar