Erkekler de sevgilisi ile yaşadığı ilişki sonucu hamilelik durumu olsa ne yapacağını yazabilir. Aldırır mıydınız, doğurur muydunuz?
Not: Sorunun benimle alakası yoktur 😂😂

Erkekler de sevgilisi ile yaşadığı ilişki sonucu hamilelik durumu olsa ne yapacağını yazabilir. Aldırır mıydınız, doğurur muydunuz?
Not: Sorunun benimle alakası yoktur 😂😂
İlk başta şaşırırdım acaba ters bir haraket yaptım mı aç durduğum zamanlar oldu mu sağlıklı mı acaba diye korku yaşardım ikinci aşamada çevrenin söyleyeceği düşüneceği şeylerin tedirginliğini yaşardım üçüncü aşamada evliliğe adım atılmalı tabi ki sevgilimle nasıl bir yol izleyeceğimizi konuşurduk son olarak da beslenme düzenimi değiştirirdim sağlıkla gelmesi için ve kontrole giderdim
Gerçekten zor bir durum, herkesin kendi şartlarına ve inançlarına göre değerlendirilmesi gereken bir mesele. Eğer böyle bir şey yaşansaydı, çift olarak birlikte sorumluluk almak, açık bir şekilde konuşup bir karar vermek önemli olurdu. Kararınıza destek olacak en güvenilir yolu belirlemek için bir uzmana danışman çok faydalı. Olasılıklara cesurca yaklaşmayı ve tüm sorumlulukları birlikte paylaşmayı seçmek daha sağlıklı olur. Sevgi ve empati ile süreci yönetmek en doğrusu. 🌸💞
Düşünülecek bir şey yok. O çocuk doğacak 😂
Cevap
5Cevap
evlenmeden ilişkiye girmezdim.
Not girilmeseydin benim sorudan nem kapma hali 🤨
Çok zor bir karar, şu an ki psikolojimle o an ne hissederim en ufak fikrim yok.
Direkt olarak kendimden esinlenerek sorduğumu zannedenler çok oluyor. O yüzden 😀
Böyle bir durumda öncelikle sakin kalır, ailemle ya da yakın güvendiğim biriyle konuşur destek alırdım. Kararımı şartlarıma göre verirdim.
Benim hamile kalmam imkansız eğer kalsaydım doğururdum 😃
Aldırırım net bi daha uykusuz gecelerin sabahını bana sormayın 😂
Direk evlenilmeli bnce aldırmak için belki geç ve pek hoş bir durum değil
Aldırırdım çünkü anne olmak istemiyorum.
Ne olursa olsun bebegimi dünyaya getirirdim Allahin bir mucizesi. Hiç bir şey imkansız değildir.
Ben aldırırdım sanırım anne olmak istemem
Bebek istemiyorum, aldırırdım ama zaten aseksüelim ben
Bilemiyorum. Zor soru.
Ya evlenirim ya da aldırırım
@Fadimedoğan yav sen bu soruyu nerden buldun da buna yorum yaptım acaba dkdk
Aldırırdım sanırım
Allah korusun..😒
Korusun ayrı. Tut ki oldu diyorum
Olabilemez dark bey..
O kadar da iradesiz değiliz..
Ayrıca millet aklını kullansin bı zahmet..
Bu kadar ciddiye alacağını bilseydim 🤣
Toplantıdan çıktım..
Kafam bı dünya..😂
Ben doğururm adam da bakmak zorunda kalır haliyle
Doğururum
Aldırırım tabı
Aldırırdım
Doğururdum ben
evlenirim
Direk aldirirdim
Uzmana danisirlar :D
evlenirim tabi