Hani böyle bir parti olur falan, sarhoş olursun, istemeden de olsa böyle bir durum yaşandı diyelim.
Erkekler de istemedikleri halde birini hamile bıraktığını düşünsün.

Hani böyle bir parti olur falan, sarhoş olursun, istemeden de olsa böyle bir durum yaşandı diyelim.
Erkekler de istemedikleri halde birini hamile bıraktığını düşünsün.
Dünya başıma yıkılmıştı çiçeğim. Benim kim olduğumu bilirsin diye gizliden yazıyorum, diğerlerinin bilmesine gerek yok. Birden anne olmak ve aniden evlenmek durumunda kalmak beni ağır depresyona sokmuştu gerçekten. Üstelik babasıyla böylesine zıt iken hayatımın kaydığını geçtim bu çocuk nasıl yetişecek düşüncesi beynimi bulandırıyordu. Aldırmayı bir kez bile düşünmemiştim ki zaten aldırma zamanı da geçmişti. Daha yeni yeni kendime geliyorum desem yeridir. Kader diyip boyun eğmek lazım, bu çocuk durduk yere olmadı sonuç olarak. Benim hatamdan başka bir şey değil ama öyle bir şey ki bir hata bu kadar mı tatlı olur. Ona her ne olursa olsun istenmediğini beklenmedik bir şekilde olduğunu asla yansıtmayacağım. Seni çok seviyorum sevgili oğlum, sen herşeye değersin.
Aile hayatiniz da mutlu musunuz onemli olan o. Cocugunuzun saglikli buyumesi adina
Çocuğumu sağlıklı büyütüyorum. Bu konuda oldukça hassasım. Rica ediyorum sende yorum yapmazsan sevinirim, teşekkürler.
Tek gecelik ilişkilerle işimiz yok o bakımdan öyle bir sıkıntı da olamaz. O derece kendimi kaybedecek kadar sarhoş olmadım hiç. Sevgilimden hamile kaldım diyelim, doğururum. O istesin veya istemesin.
Kimse gece kulübüne falan gidip sarhoş olmuyorsa bu kulüplerde kimler sevişiyor kdmdmd
Gece kulübüne gitmedim, sarhoş olmadım hiç demedim :D gece kulübüne giden herkes sevişmiyor o da ayrı bir konu, adam gibi eğlenip, dans edip, içip evine dönenler var.
Ben yanlış yere yorum attım bebek sorry jxjdmdm
😅
Teşekkür ederim bebekim 🌺
Rica ederim güzelimm ❤️
Neyseki şu yaşıma kadar partilere falan gitmedim jejss böyle derdim olmadi olmasin.
Ben çocuğuma sahip çıkarım direkt bir de namusunu kirlettiğim için onun ile evlenirdim ve asla yarı yolda bırakmazdım
Allahıma çok şükür hiç kimsenin namusuna göz dikmedim hiçbir kadına o şekilde yaklaşmadım aşık olmadım sevmedim kısmetimi bekliyorum kaderimde ki insanı
Cevap
19Cevap
Dünyaya getirirdim sanırım kimden olduğuna da bağlı ama
Paşalar gibi doğururum aldıracak halim yok ya. Bebeğin babasina konuyu izah ederim onunda bilmeye hakkı var sonucta. istemezse ben tek büyütürüm ama böyle bir durumun olma ihtimali sıfır. Çünkü parti bar gibi yerlerde takılmiyorum
Vallaha öyle partiymiş içkili mekanlarmış o gibi şeylerle pek işim olmayacağı için böyle bir durumun olması söz konusu olamaz. Eğer olduysa bile böyle bir durum istekli olur. Bu durumu da çok sevinerek karşılarım babalığı yaparım yani
Allah korusun hayatımda partiye gitmişliğim yok o ortamları sevmem haz etmem keyif almam şükür bisikleti ile ormanda gezen kızım haha
Ormanlar daha tehlikeli :D
@tamitamina34 hahaha
Bisikletin üstünde bir anda iki kişi olabilirsiniz :D
Ben bir ilişkide istenmeden hamile kalınacağını düşünmüyorum, erkek isterse ilişki anında gerekeni yapabilir. Yapmıyorsa da bilerek yapmıştır.
Sorunun detayına göre cevap verecek olursam da ; babalık yapacağız başka ne yapabiliriz...
Böyle şeyleri tehlikeye atmam. İstenmeyen bir bebek, doğuracağın bireye yapılacak en büyük haksızlık. Erkeklerin çoğunda da sorumluluk alacak döt yok zaten, en iyisi herkes korunsun :))
Böyle bir durumla karşılaşmam partide gördüğüm kişiyle bir şeyler yaşamam bir kere orada duralım. 😅 İstemiyorsam da aldırırım yapacak bir şey yok.
En yaşamak istemediğim şey. Kaygılarım artar. Ne yapacağımı bilemezdim. Zamansız gelmesi iyi olmaz benim açımdan.
Anne olmaya hiçbir şekilde hazır değilsem doğurur ve anne olmayı istediğini bildiğim birine evlatlık veririm. Cana kıymayı doğru bulmuyorum
Doğmamış bebeğe don kumaşı seçmeyelim şimdi. Daha fazla salça olmazsanız sevinirim
Derin nefis al. Karnını sık. Ve.
https://www.youtube.com/embed/APD3d6xk178Böyle bir günaha girilmişse sadece tövbe edilir. Çocuk aldırmak cinayettir. Ahirette o çocuğun hakkını anasıda babasıda ödeyemez.
Bu tarz bir olaya girmem sevdim insandan olur öyle ortamlada isim olmaz 😌
Hamile kalmam korunuyorum ayrıca böyle bir şey olursa da ilk düşüncem babası kim diye düşünürüm
Korkuya kapılırdım Allah korusun.. zaten olması mümkün değil cinsel hayatım yok 😃
Böyle bir durum söz konusu dahi olamaz ama insan Şaştı diyelim o bedeli o masuma ödetemez aldırırdım
Öyle yerler benlik değil gecelik ilişkiler hiç değil ama diyelim ki sevgilimle birlikte oldum ve hamile kaldı o zaman vakit kaybetmeden evlenmek en doğru şey olur
Nasılsa olmuş der her gün çatır çatır :D eee tabi sonra evladımı sarar sarmalarım
aldırırdık ne yapıcaz kaza sonu insan hayata getirmek kadar bencilce bir şey olamaz
Yapacak bir şey yok bacak arası zevk kurbanı
Yani bir kere o paniği yaşadım. Umarım daha da yaşamam :D
Karımdan başka kimseyi, hamile bırakmam. O karaktere sahip değilim
Çocuk değiliz kendime hakim olabiliyorum. Yaşanması mümkünsüz bir olay
Arkasında durur sahip çıkardım
Aldırılmalı, net.
Erkekliğimden şüphe eder, intihar ederdim.
Hamile kalmam mümkün değil
Düşünmem o kadar şeyimle hareket etmem
Evlenirdim o kadinla
Tamam düşündük.
Kürtaj vala
Aldırırım.
aldiririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?