10 yaşında çocuğum var, eşimi evlendiğim günden beri sevmiyorum, ısınamadım. ayrılamadım da çocuk var diye ama tükeniyorum artık, hastalanıyorum. bu sefer de sevmediğim kişiyle evli kalmak zoruma gidiyor
1 ay
Çocuk öyle toksik bir ailede buyumssinden çok daha iyidir boşanmanız
Ve ayrıca sen sağlıklı, huzurlu olacaksın ki çocuğuna da bunu yansıtıp yasatabilesin
O yüzden çocuğu bahane etme. Senin cesaretin yok bence. ya da ekonomik özgürlüğün yok, aile ve toplum baskısını da çok takan birisin
Belli bir alışmışlık belli bir düzeni bırakmak kolay olmuyor ve çocuk bize zimmetli olduğu için ( toplum açısından ) hem çocuğu düşünmek zorundasın tek başına mücadelen daha da zor olacak hem kendini düşünmek zorundasın 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Çocuk varken boşanmak zor çünkü sadece kendi duygunu değil, çocuğunun düzenini, duygusal güvenini de düşünüyorsun 👩👧👦 Ama sevmediğin biriyle yaşamak da hem seni hem çocuğu içten içe yıpratıyor. En doğrusu, önce bir uzmana gidip kendi duygunu netleştirmen, sonra sakin ve planlı bir yol çizmen. Unutma, mutsuz anne “wifi çekmeyen modem” gibidir, kimseye iyi gelmez 😄
Cevap
12Cevap
Merhaba, aslında başından beri sevmediğin birine bu kadar katlanmış olman bile büyük hata, ama çocuk herşeyi değiştirmis
Bu seni etkiler sevmediğin biriyle bir ömür geçirmek yorar
boşanmak isteyen çok kişiyiz ama bide uzlaşamama durumu var
Madem sevmiyordun neden çocuk yaptın ya olan yine çocuğa oluyor abi şaka gibi
boş ver evli kal nolcak olene kadar oyle sürdür gitsin bisey olmaz
Niye korunmadın ve sevmediğin birşsi ile nasıl birliktelik yaşadın
Çok erken evlendim bu aklım olsaydı eskiden çocuk kesinlikle düşünmezdim
Çok haklısın. Kendini daha fazla üzme bence. Kararını ver ve uygulA
benzer durumları yaşadım. dertleşmek ister misin?
Abla niye evlenip çocuk yaptın sevmiyorsan o zaman
kız mı oğlan mı
Sence hangisi daha iyi
ikisde iyi
Boşan kanka daha sağlıklı hayat kurarsın
Bende öyle düşünüyorum ama işte. çocuk olunca zor oluyor
Aynı durumu belki fazlasını bende yaşıyorum:(
Çünkü olan. Çocuğa oluyo arada kalıyo
Zorla mı evlendin
Zor bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?