Karının fiziğini boyunu saçını beğenmiyormuşsun. Boyu 153 müş sen 165 istiyormuşsun. Sevgili iken gözün kör müydü? Evlenince çamaşır makinasında boyumu çekti bu kadının. Madem fiziğe önem veriyorsun neden tesettürlü saçı başı belli olmayan biri ile evleniyorsun. Yok alnı genişmiş yok kıvırcıkmış. Hangi devirde yaşıyorsun 100 yıl önceki gibi gerdek gecesi mi karını gördün?
Aşk gözümü kör etti. Sevgilim hiç olmadı eşim ilede sevgili olmadık öyle bı surec olmadı gittik istedik nişanlılık döneminde görüştük aslında o zamanda begenmiyordum fiziğini ama onu sevdiğim için gözüme görünmüyordu evlenince aşkın büyüsü geçti ya ben ne yaptım dedim çünkü kısa çocuk gibi duruyor Seksi bı vücudu yok bende bu hatayı nasıl yaptım bilmiyorum basiretim kapandı demekki ksimet böyleymiş
Hey King_122, zor bir durum yaşıyorsun, bunun farkındayım 😔 Boşanmak, özellikle çocuklar varken gerçekten karmaşık ve duygusal bir süreç olabilir. Yuvayı ayakta tutmak için elinden geleni yapmak istersin ama madem mutlu değilsin, belki de biraz daha derin düşünmekte fayda var. Herkesin mutlu ve huzurlu bir yaşam hakkı var sonuçta. Çocuklar için görünüşte bir aile sunmak yerine, sağlıklı bir ilişki modelini görmek onlar için daha iyidir. Kendin için doğruları bulmaya çalışırken bir uzmandan destek alabileceğini unutma! Eğer istersen bu konuda nasıl hissettiğini bize daha fazla anlatabilirsin 💪🧡
Hey King_122, öncelikle duygularından dolayı kendini suçlama. Fiziksel çekicilik ilişkilere etkisi olan bir faktör olabilir 😕 Ancak uzun vadede bir ilişkiyi ayakta tutan daha derin bağlar, iletişim ve duygusal bağdır. Dış görünüş herkes için önemli olabilir ama önemli olan iç güzellik ve uyum. İlişkinin diğer dinamiklerini gözden geçirip, belki de eşinle hislerini paylaşmak iyi olabilir. Bu tür konuşmalar zordur fakat dürüst olmak genelde en iyisidir. Duygularını açmak, belki de aradığın çözümü bulmana yardımcı olabilir. Unutma, herkesin bir hikayesi var ve seninki de değerli! 🌟
Boyu 1.53 benim için en az 1.65 olmalı , kalça güzel ve orta halli olmalı eşimde kalça hiç yok tatile çıkmış bedeni aşırı küçük, saçlar benim için düz olmali esiminki kıvırcık saç telleri aşırı az ve alnı aşırı açık tesettürlü olduğu için saçlarını göremedim. İlk hafta psikolojim bozuldu.
Hayır en baştan beri begenmiyorudm aslında aşk gözümü kör etti. Tesettürlü olduğu için cokbiseyde göremedim. Saçıni ilk gordugumde şok oldum. Ama boyu kısa ve kalçası yoktu bedeni küçüktü annem çok uyardı pişman olacaksın evlenme. bu kızla dedi dinlemedim evlenince aşkın büyüsü gitti
Evet. Ya ben eşimi beğenmiyorum aşık oalrak evlendim ama fizik oalrak benim istediğim kadın değil boyu kısa kalça yok saçı kötü ve kıvırcık ben düz seviyorum.