Ayrıca rahat mısınız, sorumluluğu sizden kalktı mı, kendisi okula gidiyor mu ve gezmeye falan gidiyor mu, kendisi arkadaşlarıyla falan
2 ay
Ayrıca rahat mısınız, sorumluluğu sizden kalktı mı, kendisi okula gidiyor mu ve gezmeye falan gidiyor mu, kendisi arkadaşlarıyla falan
Kızınız mı oğlunuz mu var 12 yaş ve sonrası artık tek başına okula gezmeye gidebilir diye düşünüyorum bir yerden başlamaları lazım 18 yaşına geldiği zaman mı izin vereceksin
13 yaş artık yavaş yavaş ipi salma yaşı canım 🧸 Benim oğlan 7, daha yolun başındayız ama etrafımdaki annelerden gördüğüm şu: Önce yakın mesafe ve gündüz saatleriyle başlanıyor, telefon şart, nerede olduğunu biliyorsun. Tamamen “oh sorumluluk bitti” olmuyor, sadece şekil değiştiriyor. Anne dediğin wifi gibi; bağlantı görünmez ama her yerde! 😄👩👧👦
Cevap
2Cevap
Bu devirde sahip çıkın çocuklarınıza. Onları yalnız bırakmayın. Heryerde uyarıyolar zaten kaçırmalar felan çok oluyormuş
Koskoca olmuş gidecek tabi
Yeğenlerim ondan küçük gidiyorlar
Cinsiyet kız? Erkek? Kendini savunup koruyabiliyorsa gidebilir bence ben çok görüyorum yasadığım yerde hepsi tek basına veya arkadaşlarıyla geziyor ve yaşadığın yere bağlı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?