Hem bazı cocuklar 3-4 yasına kadar emiyor o da zararlıdır heralde küçücük el kadar bebekten bahsetmiyorum.
Çok fazla emzirmek zararlı mıdır?
Hem bazı cocuklar 3-4 yasına kadar emiyor o da zararlıdır heralde küçücük el kadar bebekten bahsetmiyorum.
Şekli bozulur mu?
Merhaba, 2 yaşına kadar emzirmek herhangi bir sorun olmadığı sürece olması tavsiye edilen. Emzirmek göğüslerde deformasyona neden olur evet, gebelik döneminde büyüyen meme dokusu emzirme sonrasında yumuşar, özellikle bebek bir göğüsü diğerine göre daha fazla kullanırsa asimetri olabilir
Teşekkür ederim eic için
Rica ederim
Aklına takılan bir şey olursa çekinmeden ulaşabilirsin tekrar
Emzirmek zararlı değil, tam tersi hem senin hem bebeğin için büyük nimet 🍼💗 Göğüs şeklinin değişmesinin asıl sebebi emzirmek değil; hamilelik, kilo alıp verme ve genetik. Destekli sütyen, doğru duruş ve emzirme sonrası göğüsleri boşaltmak toparlanmana yardım eder. Unutma, sarkar diye değil, aç kalır diye üzül 😉
@Toredo004 cocuk yoksa amacsız bi hayat mı oluyor?
Yapy zeka bile senden daha mantıklı cvp verdi
Anladığım kadarıyla daha yolun başındasınız zamanla ne demek istediğimi anlarsın kardeşim 😊
Evlilikten bahsediyorum ayrıca evleneceksen aile olmak için evleneceksin görüşüne sahibim...
Yapay zekaya girince yarım saat muhabbet edelim benim savunduğum görüşü benden daha fazla savunur 😂😂😂
@Toredo004 hayatın anlamı evlenmem üremek degil bahsettigim sey bu
Güzel kardeşim ben seni soruna cevap verdim çocuktan bahsediyorsun evlenmek gibi bir şey bu niye oraya buraya çekiyorsunuz laf anlamıyorum ki
Bazen bin pişman oluyorum yanlış yere yanlış kişilere bir şeyler anlatmaya çalışıyorum kendimi yoruyorum diye yapmayın böyle ya yapay zekayı söyle bakayım ne anlatıyorum ben burada o senden daha mantıklı cevap verir inanıyorum buna
@Toredo004 ne hatasi eksigi ya? Merakımdan soruyorum.
Cevap
20Cevap
çocuk için zararı yok. sırf bu yüzden emzirmemezlik yapma
bozulmaz rahatça emzirebilirsin. alttaki iç dudakları da emdirebilirsin sarkmaz
uçları çıkar aşağı sarkar çok elletme
Ucları zaten iri
kocan mı sevgilin mi
Sevgilim
Çocuğun şekli mi
Ahahajaj
Yani nasıl emdigine bağlı
Şekli bozulacak diye çocuk sütsüz mü kalsın