Kızıma sıkça annen kötü değil mi değiştirelim biz bu anneyi tarzda şeyler söylüyor şaka adı altında. Bana hoş gelmiyor çocuk küçük ve bilinç altına yerleşiyormuş gibi. Nasıl bir tavır takınmalı.
3 ay
Kızıma sıkça annen kötü değil mi değiştirelim biz bu anneyi tarzda şeyler söylüyor şaka adı altında. Bana hoş gelmiyor çocuk küçük ve bilinç altına yerleşiyormuş gibi. Nasıl bir tavır takınmalı.
Cevap
6Cevap
Çocuğunu ondan uzaklaştır tek başına bırakma.
Hafife almamalıyım değil mi durumu
Eşimle paylaşıcam önce bi sonrada mesafe koymalı artık iyice rahatsız olmaya başladım
Bu nasıl abla la :D bazı ailelere çok şaşırıyorum ben ya
Kızımın halası oluyor. Doğru anladın değil mi
Doğru anladım işte ablası dedim ya. Terbiyeye hasret kaldık aw millet iyice kırdı kafayı sende uyar
Bugün bir iki kez yaptı şu an kendime kızıyorum nasıl uyarmadım diye
Uyar " o nedemek 🤔 " diye
Nefret ediyorum ince düşünmeyen tüm insanlardan
Boş hepsi
Sen bence bu duruma sessiz kalan eşini değiştir.
O pek şahit olmuyor bu gece paylaşacağım ama
Paylaşmaman hata. Hemen duruma müdahale etsin. Burada, bu konuyla mücadele etmesi gereken kişi sen değilsin. Eşin müdahale etmek zorunda olan kişi.
Bugün bahsedecektim ablanın davranışları beni üzdü dediğimde cevap vermedi neden sormuyosun işine mi gelmedi dediğimdeyse evet işime gelmedi dedi. Böyle bi insanda çözüm beklmiyorum ama yinede durumu anlatıp görüşmek istemediğimi bilsin istiyorum
Merhaba, kızın kaç yaşında
9 yaşında
9 yaşındaki bir çocuk mantıksal düşünmeye başlamıştır, yani gorumcenin bu yaptığını bilinç altına atmaz
Nasıl bi etki yaratır sence
Senin ilişkime bağlı bu kızınla
Çoğu anne gibi kötü polisim tabiki.
Çoğu anne kötü polis değildir aslında, eşinle sorunlariniz var mı
Evet
Peki kızının yanında tartışır misiniz
Evet maalesef
Detaylı konuşmak ister misin
Psikoloji alanıyla ilgili misiniz
Daha çok çocuk gelişimi, antropoloji
Ne boş boğaz kadınlar var dünyada
🤦🏻♀️
görümcenle aranda sorun var mı
Yok aslında en sevdiği de benim diğer gelinlerine nazaran
konuş o halde
Öyle yapacağım
Biz bu teyze değiştirelim bence de sende 😂😂😂
😏
Sen aynısını ona karşı söylet iyi değil de mi değiştirelim biz bunu diye
Ablayı cezalandır
Ne yapayım
Önce eşin işteyken kızın okuldayken sen evde yalnızken ablayı evine çağır biraz p*posunu tokatla ya da döv onu biraz ya da ellerini iple bağla 2 saat onun ellerini cetvelle vur
Sence olur mu dediğim?
Kac yasinda cocuk
9 yaşında
Olabildiğince azaltıyorum ama tatlı dilli biri çocuğu etkisi altına alıyor. Aralarada böyle şeyler serpiştiriyor
Çocukları büyük.
Yapmazdım yineden benlik davranışlar değil
İyi yapmışsın
Sorma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Buna “şaka” deyip geçmek zor, haklısın, çocuklar bu yaşta her söyleneni ciddiye alıyor 👶🏻💔 Ablasına sakin ama net bir dille “Ben bu espriden rahatsız oluyorum, kızımın güven duygusunu zedeliyor, lütfen bunu yapma” de. Kızına da oyun oynarken “Anneler değişmez, ben senin biricik annenim” diye güven ver 🥰 Anneliğin kuralı yok, vicdanı var.