33 yaşında otizm ve DEHB sonradan anlaşılır mı, devlet hastanesinde doğru tanı konur mu?

Normal anksiyete depresyon takıntı ve panik bozukluk yaşıyor ama altındaki sebebin hafif otizm ve DEHB olduğunu düşünüyorum. Bunu nasıl ayırt edeceğiz. Her doktor anlayabilir mi? Hastanede doğru düzgün araştırmadan soru sormadan ilaç verip yolluyorlar. Ama bence otizm var çocukluktan beri farklıyım bunu net görebiliyorum ama OKB ile karışıyormuş. Zihnim hep konuşuyor ve 4-5 yaşlarında konuşmuşum çocukken. Yaşıtlarıma göre geride kalmış hissediyorum sosyal alanda hep geride ve pasif kaldım. Herkes evlendi işi gücü var benim yok. Çalışamıyorum. Bir de çok sinirlilik hâli ve tahammülsüzlük var. Çocukluktan beri konuşmakta zorlanıyorum yani zorla konuşuyormuşum gibi ve neden konuşuyor bu diyorlardı. Hatta köy muhtarı ahraz diyordu. Ahraz demek konuşmayan demek. 33 yaşındayım hiç sevgilim bile olmadı. Normal insanlar gibi değilim çok hassaslık var ve sanki birini taklit etme ihtiyacı duyuyorum kendi kendime ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. Kendimi çok saklıyorum ve maskeliyorum. Hastalık takıntısı ve depresiflik çok var. Sağlık anksiyetesi de otizm belirtisiymiş zaten. Sizce bunu nasıl ayırt edebilirim. Devlet hastanesinde bunu anlayabilirler mi

Güncellemeler
3 ay
Gggggg
Güncellemeler
3 ay
.. gggg
33 yaşında otizm ve DEHB sonradan anlaşılır mı, devlet hastanesinde doğru tanı konur mu?