3 ay
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Cok yanlis bir düsünce.
Canım benim eşinle anlaşıp evlat edinirsin insanlardan soğuma
Yani olurda evlenmek istersen
Benimle evlenmek isteyen olursa demek daha doğru olur
Niye seninle evlenmek istemesinler
Çocuğun olmaması cok büyük problem değil bende bekarım biz evlenmek kimsesiz bi çocuk evlat edinirdik karamsar olma
Ohoo erkekler ailene demekten çekiniyor ailem ne der millet ne der gbisinden
Sen boş ver o erkekleri ailem ne der umrumda bile olmaz 😊
Hayırsız sakat veya sağlıksız bi çocuk olacağına olmaması belkide daha hayırlıdır bide bu yönden düşün
Bunu kabullenecek insanlar mutlaka vardır. ama artık evlenmekde istiyorum diyorsan çocuğu olan yaşına uygun dul bir beyle evlenebilirsiniz
Walla o konuda hiç kimseye katılmıyorum. Bende senle aynı bakıyorum hayata. Bu bir ortak noktadır anlayana.
Çocuk olmak zorunda değil
Bunu bir abin olarak anlatabilirim
Hiçbir şey dinlemeye mecalim yok inanın teşekkür ederim yinede Allahtan gelen bir durum kimse evlenmek eş sahibi olmak zorunda da değil
O zaman soru da sorma
Peki
Çocuklu bir adam bulursan böyle bir derdin olmaz gibi
Niye ben onları mı layığım
Çocuk yapılmayacaksa niye evlenilsin dost hayatı var aynı işleri karşılayan
Fark çocuk sadece
Peki bende yalnız kalırım problem yok kim yalnızlıktan ölmüş ki
Her türlü ölücez ha yalnızlıktan ha yaşlılıktan dkdbjd
Gerçekten sevsem. Gelecek kurmayı planladığım biri ile bundan dolayı vazgeçeceğimi sanmıyorum. Evlatlık almak daha mantıklı geliyor zaten bana
Bence bunu onlara söyle seni kabul eden böylede eder
Vallahi kendimi kimseyi kabul ettirmek zorunda değilim böyle bir uğraşım da yok
Uğraş demiyorum ki sana yanaşana durumunu söyle işine gelirse
Anlatıyorum beni evlenilecek kadın olarak görmüyorlar ciddi düşünmüyorlar amaç sadece başka oluyor
Ne kadar iğrenç bir topluluk
Neden evlenmedim sanıyorsun kiminle tanışsam benden bedenimi istedi bende karış çıkınca bırakıldım
Sana onu diyenler ne kadar kötü insanlar. Allah onların çocuklarını kısır yapmayacağı ne malum? O zaman da aynı şeyi diyebilecekler mi? Ben çocuk istemiyorum mesela. İnsanlarla tanışma aşamasında iken çocuk isteyip istemediğini sorarsın. Çocuk istemeyenler arasından devam edersin. Yalnız kalmak zorunda değilsin. Ve anne baba olup hayırlı bir ebeveyn olamayan çok insan var doğurmak doğurtturmak anne baba olmak demek değil
Üzüldüm be... sizinde bu hayattaki sınavınız buymuş.
Lakin ben bu sitede çok defa çocuk istemeyen erkek gördüm. Yani kendınızı kapatmayın tamamen.
Veren de Allah alanda Allah seni seven her halinle sever
Çocuğu olmayip da sana aşık olan adamların günahını alma bence
Yanlış bir hareket. Her insan çocuk sahibi olmak istemeyebilir.
Evlilik çocuk demek değil. Cocuk istemeyen birileri de cikar karsina. Ki Allah dilediğine verir. Bu yüzden kendini bu genç yaşında yıpratamazsın.
Yetimhaneden sahiplenebilirsin bebek kimsesiz çok bebek var seni seven senin herşeyinle sever
Çocuk istemeyen ya da senin gibi kısır olan biriyle evlenebilirsin
Benimde çocuğum olmuyor ve seni çok iyi anlıyorum. Zaten çocuk sahibi olmakta istemiyorum.
Çocuk sahibi olmak istemeyen ve çocuğu olmayan birini bul.
Ben de çocuk düşünmüyorum. Benim için sorun olmazdı. Hatta düşünmediğim için seçecek olarak daha makul olurdu. İllaki böyle düşünen birileri vardır bence sıkma canını
Hayır sen normal bir şekilde hayatına devam et kendine odaklan sadece
Aslında benle tanışabilirsin çünkü ben çocuk istemiyorum çocuklara karşıyım denemek istersen düşün derim sohbet ederiz kafalarımız uyuşursa devam ederiz etmezse de kibarca veda ederiz
Değil yanlış evlatlık alırsınız aileye ihtiyacı olan bir sürü çocuk var
İnsanları reddetmen anladığım kadarıyla hayatınıza çekip sizi kendi halinize bırakırlar.
daha iyi aslında ama tabii herkese göre değil
ne alaka bende çocuk istemiyorum her şey cocukmu
E ben çocuk istemiyorum asla ne güzel sevdigin habire icine bosalir bundan güzeli var mi be?
Çocuk istemeyen insanlar da bulunuyor öylesine denk gelirsen problem olmaz
Emin ol benim gibi çocuk sevmeyen düşünmeyen biri çıkar karşına çünkü senin gibi biri çıksaydı erkek olarak, kesinlikle kabul ederdim çünkü çocuk sevmiyorum hiçbir zaman da düşünmedim
Her erkek çocuk istemiyor zaten merak etme. Bu devirde bu hayat pahalıliginda genelde korkan çok
Öyle düşünme bence kendini üzersin çocuk istemeyen de var çıkar karşına bir gün
benim de sperm sayım az. çocuğum olmayacak. sorun etmiyorum. hangi şehirdesin
Yanlış bir hareket. Herkes çocuk istiyor değil en basitinden
Kim diyor sana bunu ya... herkes çocuk mu istiyor sanki...
Çok yanlış düşünüyorsun bence
Çocuk istemeyenler de vardır
Seni bu halinle kabul edecek seni güzel sevecek birini bulursan reddetme.
Çocuk istemeyen gırla insan var öyle düşünme
Biraz slakça bir hareket, çocuğum olmasa bile istersem evlat edinirim..
İnsanların ne dediğini önemseme kaderin sana yön verecektir
ne alakası var mk , çocuk istemeyen bir sürü adam var
Seven sevdiğini olduğu gibi sever iyi hal kötü hal ohal😀
Soruyu tam anlamadım çocuğun neden olmuyor. ya da çocuk yapmakmı istemiyorsun.
Çocuğum olmuyor diye insanlar reddetediyorsun reddetme
Geçmiş olsun. Tedavi edilebilir bı durum yokmu peki.
Kadınlık çocuk yapmakla olmuyor ki çocuk istemeyen erkekler de var reddetmen doğru değil bence
Ne alaka lan. senşn için ilişki evlilikten mi ibaret. Ne sığ tipler var abi yaa
Çocuk için evlenenler de evlenmesin bir zahmet kadını Allah emaneti olarak alıp bakacaksın çocuk olursa meyvesidir olmasa da Allah emaneti olarak o kadına bakacaksın
Çocuk yapıp başına bela mı alıcan onu doğurması büyütmesi hayatını mahfetme kafa dengi çocuk istemeyen birini bul gez toz eğlen hayatını yaşa iki günlük dünyada çocuk büyütme derdine girmeye değmez her anını dolu yaşamaya mutlu yaşamaya bak bence
Millet bol bol konuşur sen iki üç hadsiz için kendşni mutsuz mu edeceksin karlına çıkan kişiye söylersin adam gibi seviyorsa sıkıntı yapmaz bence
Karsi tarafa acikca soyle. Karar onun karari.
Allah sana ve senin gibi ihtiyaci olanlara ve bizim gibi acizlere yardim etsin.
Cocuk olmaması çok iyi 🥹😍
Bende istemiyorum zaten. Çok istersem kurumdan 3-4 yaşında hazır bir tane kız çocuğu alırım yeter bana 😇
Saçmalamasınlar çocuk istemeyenler de var öyle birini bulursan sınırsızca yaşayabileceğiniz zevkleri düşün korunmaya ihtiyacınız olmayacak mesela
Ben çocuk istemiyorum mesela, gerçekten sevip sevilmeye değer bir insan olması önemli. Ben tanışabilirim.
ne güzel
Aksine, böyle birini ben bulsam keşke, çocuk istemesin çocuğu olmasın çok daha iyi. Aranıp da bulunamayan
Kimsenin başını yakma diyenler belli ki aşırı cahil ama sende onlardan çok farkın yok gibi. Benim neyime dediğine göre. Bu kafadan vazgeç, cahillere uyma
Çocuk hiç düşünmeyen erkekler var niye tanışmıyormuşsun. Sadece en başından söyle durumu ona göre devam edersiniz veya etmezsiniz.
Saçmalama çocuk istemeyen nice erkekler var
Evlilik seninde hakkın
Hiç değil kesinlikle değil
insanları niye dinliyorsun ki hayat senin hayatın
yanlış yapıyosun, kendini değersiz hissedeceğin bi sey yok. tanıstın ve ilerlerse bunu karsındaki kişiye ilişki basında söylersin. merhametli ol kendine karşı lütfen
Ne alaka herkes çocuk istiyor diye bir kural yok… sen hayatını yaşa çevreni dinleme ve kaç kez duydum çocuğum olmuyorda oldu.
Açık söylersin senle olmak isteyen olur
Neden oyle diyorsun evlat edinirsiniz onemli olan sevmektir ve aile olmak kan bagiyla olmuyor ki oyle, benim abim baskasindan cocugu olan hanimla evlendi sen de evlenirsin
Kıyamam aşkım sen öyle cahil cahil konuşanlara bakma. Başından söyle seni seven zaten olduğun gibi kabullenir
Öf çocuk çok mu önemli sanki sevimsiz şeyler parazit gibiler