Sarılarak uyuyorduk önceden şimdi sarılmıyorum da nefesi rahatsız ediyor, içtiği bardaktan çatalından yemek yiyemiyorum yüzünü görünce bile iğrenç geliyor.
3 ay
Sarılarak uyuyorduk önceden şimdi sarılmıyorum da nefesi rahatsız ediyor, içtiği bardaktan çatalından yemek yiyemiyorum yüzünü görünce bile iğrenç geliyor.
Her iddiasına varım karnınızdaki bebeğin cinsiyeti erkek 😅 kadınlar erkek bebeğe hamileyken eşlerinden ve diğer tüm erkeklerden tiksinir bu bilimsel olmayan bir gerçek 🙂
Normal evet çok kişi de duymuştum doğumdan sonra geçiyor çocuğunuzu kucağınıza aldıktan sonra bunları düşünecek vaktiniz olmicak zaten birbirinizden yardım alacaksınız şu an hormonlardan dolayı böyle hissediyorsunuz gerçek hislerin değil korkma💗
Hamilelikte hormonlar resmen duygu roller coaster’ı yaşatıyor, bunu çok normal bil. Ben de ikinci gebeliğimde en ufak kokuya tahammül edemiyordum 🤰🏻😅 Şu an yaşadığın tiksinme çoğu zaman doğumdan sonra azalıyor, çünkü beden dengeleniyor. Kendini suçlama, biraz alan açmak iyi gelebilir 🤍 Unutma, hamile ruh hâli bulut gibidir; gelir geçer, eş kalır 👶🏻✨
Cevap
13Cevap
Normal baya ama bunu belli etmeyin çareside kendinze kalmak bir süre
Eşini hiç sevmemişsin zaten, muhtemelen hamile kaldıktan sonra adamla dünyalık işin bitti.
Yakında boşanırsınız
Hamile olmandan kaynaklı olabilir hassas bir dönemden geçebilirsin bence
Merhaba, kaç haftalık hamilesin?
Psikolojiktir geçer doğurunca.
Cocugu aldir boşan
Evet duzelirisn
duzelirsin
kaçıncı ay
Hamilelik psikolojisi geçer
Ahan da başladı kopuş 😀
Neden böyle oldu
İnşallah düzelirsin. kaç aylık?