Çok yanlış çok! Erkeğin canı can değil mi, millet "oh olsun" demiş. Eskiden kıza yaptıklarını şimdi erkeğe yapıyorlar, ne anladınız ya? Eski nesilden hiçbir farkınız yok, yazık. Eşit davranmak çok mu zor?
Siz de böyle misiniz?

Çok yanlış çok! Erkeğin canı can değil mi, millet "oh olsun" demiş. Eskiden kıza yaptıklarını şimdi erkeğe yapıyorlar, ne anladınız ya? Eski nesilden hiçbir farkınız yok, yazık. Eşit davranmak çok mu zor?
Siz de böyle misiniz?

Kimsenin konuşmadığı bir konu bu. Kendimi bildim bileli kızım olsun istedim. Evlendik neyse çevremdeki herkes kızınız olsun ay çok güzel olur şöyle olur böyle olur diyor. Yetmiyor "erkek olursa sevmeyiz" diyen bile var. İnsanda gereksiz baskı oluşturuyor. Oğlum olursa kimse sevmeyecek gibi bi baskı oluşup, oğlum olursa daha çok severim gibi hissediyorum şimdi de. Bence aşırı saçma yani sağlıklı olsun ne alaka cinsiyete göre muamele
Ay rezillik sevmeyiz ne ya
Gerçekten öyle bence de
Bu konu gerçekten içimi acıtıyor. 👩👧👦💕 Bir çocuğun değeri cinsiyetiyle ölçülmez ki. Dün kıza yapılan ayrımcılık yanlıştı, bugün erkeğe yapılınca da yanlış. Eşitlik, birini yüceltip diğerini ezmek değil; ikisine de aynı şefkati gösterebilmek. Sen de farkındaysan zaten doğru yerdesin. Unutma, evlat evlattır; gerisi boş laftır. ✨😊
Cevap
3Cevap
İnsanlar iyi oku çıkardı kıyamet alsada götürse bizi artık da yeter
Kız falan istemiyorum aq
Ne istiyon
Yo hala erkek istiyorum şahsen.
Tm knks
Tam tersi değil mi o avrat
Hayir sen baya uzakta kalmişsin artik kiz istiyolar
Hmm bilmiyorum artık kıyamet yakın her şey tersine gidiyor demedi deme az alamet kaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?