AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Yaşın çok genç çocuk küçük evlenmek hakkın fazla vakit geçirmeden evlen
İstemediğin biriyle evlenmek mantıksız istiyorsan evlenirsin çocuk engel olmaz
Çocuğunuza ve size gerçekten sahip çıkacak biri olmalı yoksa hayatı zindan eder
Biraz daha bekle ve iyice düşün ondan sonra karar verirsin acele etme bence
İyi biriyse değerlendir ileride tek başına zorlanırsın yaşın daha gençmiş son karar tabi ki senin
Eğer maddi olarak zorlanmıyorsan böyle devam etmek daha iyi olabilir.
Evlenmelisin tabi daha çok gençsin emin ol yalnızlık çekilir şey değil
Çocuk henüz küçükken iyi birisi ise düşünsen olur bence
Sana bir eş oğluna da iyi bir Baba Yarısı olacaksa neden olmasın
Yani sadece evlenmek için evlenme, kafa dengi, iyi birini bulursan düşünebilirsin
burada ki yorumların hepsi el alemin oğlu kızı ne olduğu belirsiz tipler...
Ananın babanın yakın çevrenin fikri mi seni düşünür burada ki fikirler mi
Evlenmek için evlenilmez... çocuğunla yolunu çiz zamanı gelirse yine duruma göre evlenirsin..
Bence ilk önce kendine zaman ayırmalı
Sen istemiyorsan insanların senin yerine düşünmelerine aldırma
Tek başına geçimini sağlayıp ayakta durabiliyorsan evlenme
Sağlıyorum bir evimde var şükür
Gerçekten istemiyorsan beklemelisin. Başkalarının fikriyle evlilik yapma. Kendin isteyince düşünmeye başla
18 yıl babasız olunca ve annem babam boşaması psikolojimi bozdu annem birine aşık oldu ve üvey babam denen şahıs çok iğrenç bir adam annemde hiç vazgeçemiyor üvey baba denen kişiden nefre ediyorum baba bile demiyorum gürültü şiddet bıktım
Evlene gayet de çocuğun büyüyüp uçacak yuvadan 5-6 sene daha seninle sonra seninle işi yok çocuğun
Öyle mi oluyor
Evlen gitsin ya
Cocugun icin mi geldin dunyaya
Herkesin kaderi farklı
Bnmde kızım var bende düşünüyorum evlenmeyi ama güvenim çok az
Çocuğun varken karar zor olabilir, ama önemli olan sizin ve onun hayatının nasıl daha sağlıklı olacağı. Kendini hazır hissediyorsan, yeniden evlenmek bir seçenek olabilir; yoksa yalnız devam etmek de çok normal.
İnternetten özel videolar izle gecer bu hevesin
Pardon?
Anladin sen ama bunu asla kötü birsey demek için yazmadım
Evleneceğin adam çocuğu çok sevmeli kendi çocuğu olarak görecek kadar ki bu nadir olabilecek bir insan. Zor bir durum ama kimseye de güvenemezsin. Daha 1 sene olmuş boşanalı bu ne acele. Bir evlilikten kurtulup diğerine geçiyorsun
Senin kendi kararın evlenmek istiyorsan evlen ama bu devirde kız erkek fark etmez küçük çocuğun varsa çok daha dikkatli olmalısın. Bence çocuğun küçükken evlenme
abla gerçekten birine aşık olmadığın sürede yalnız kalmamak için düşünesiyle böyle bir hata yapma yani sırf yalnız yaşlanmayalım diye evlenmiyoruz sonuçta
Benimde kızım var bosandım birine güvenip asla evlenmem tekrar
Yalniz yaşamak zor bende ayrıldım doğru kişiyi bulmak zor maalesef
1 yıl bence biraz az bir sure egerki seviyorsan ve guveniyorsan bence kabul edebilirsin ama cocugun varmis bu devirde kimseye guven olmuyor maalesef o yızden iyi bir secim yaptıgından emin ol
Bence yeniden evlenmelisin seni çocuğunla birlikde kabul eden bir erkek bulmussun daha ne istiyorsunki bi ömür erkeksiz geçer mi daha genç bi kadinsin evlen gitsin😁😁
bence uzatmadan değerlendirmelisin , belli süre sonra bir çok şey zor gelecek, ve sen seçici olacaksın, maalesef mükemmel diye bir şey yok , bence değerlendir
talibin kabulse kafana yatıyorsa neden olmasın
1990'dan sonra doğanların bu ülkede %75'i evlenip boşanıyorlar nedir bu evlenmedeki ve boşanmadaki olumsuzluk anlamıyorum Bir türlü
Bence daha erken bi hengameden çıkıp ötekine girme azdaha kafani topla derim kimin ne desigini boş ver herkes bişey der
Bence insanların dediklerini değil kendi düşüncelerini önemse bu senin ve çocuğunun hayatı kalbimden aklından nasıl geçiyorsa öyle yap
Ben evladın olsam affetmezdim şahsen ne diye kocanla evlendin ozmn eğer kocanda kusur varda evlenmeyecekdin adam akıllı namusunu koruyup yaşamak yakışır
Benimde annem yapsa affetmezdim bunu düşündüğüm için evlenmeyeceğim kocamda kusur derken hamileyken aldattı ve bebeğini istemedi gerçek anlamda kusur onda
Neyi affetmiyorsun æ sana mı kaldı milletin ne yapacağı? Bi sizin istekleirniz yok kadınların da var kadın daha 30 yaşında bile değil. Evlilik olmasa bile cllk isteyecek mutlaka. Eğer istemiyorsa niye boşandığına da pek şaşırmamak lazım
@ofecioarăcurată hamileyken aldattığı için boşandım evet kadınlarında ihtiyaçları oluyor fakat çocuğumu düşündüğüm için kendimi arka plana atıyorum
Soran kişi haklısın ama çocugun var doğru söyledimi düşünüyorum dusuncen gayet doğru evladının belini bükme diğer bana yazam bak arkadaşım cinsellik isticekmiş o orspysa yapçak bişey yok senin bir evladın var bence ona göre hareket et
@ofecioarâcurata sen kime sovuyosun allahını siktgm kadınin bi evladı var ilerde çocuğu babamdam başka birimi beceiyor seni desin kendin orspsn demekki bu yorumum sana battı kendine benzetmeye çalışma kadını
İstediğin kadar ağla😂😂 kadınlar otur deyince oturacak kalk deyince kalkacak şeyler değil artık😂😂 bal gibi de yapabilir annen olsa ruhun duymaz😂
Hem ben müslüman falan da değilim ne allahını😂😂😂
Kaşr
Ağlamaya devam😂
Kes kuzum
Ayakların yere basıyorsa gayet yaslanmana gerek falan kalmaz abla
Yani ama hayat tekte zor
Bence acele etme ya denedin bir şeyleri biraz daha tanımalısın zaman ver kendine
Çocuğun kıymetini bilecek birini bulursan evlen
Düzgün biri ise neden olmasın? Kızınız varsa daha temkinli olun ama
Bu senin isteğine bağlı, eğer bir eş istersen seni sonsuza kadar sevecek biri ile evlen.
Çok iyi tart. Çocuk varken ekstra dikkat lazım. Ortalık pislik dolu
Bu senin kararın olmalı, hazır hissediyorsan evlenebilirsin
Düzgün karakterli biri olduktan sonra evlenilir
Bence evlenme, çocuğuna ve kendine güzel bir gelecek hazırla sonra da hayatını yaşa
Bence olsa bile şu an degil biraz zaman ver
Efendi, düzgün birini bulursanız evlenin, yaradılışa aykırı yaşamak caiz değildir.
Tel başına devam etmeli, çocuğun önceliğin olmalı. Başka insanlara güvenmemeli
Yanlız devam et derim
Maddi durumun iyiyse gerek yok
Yanş çalışıyorum be bir evim var
👍gereksiz o zaman
Elini adamı ne kadar sevebilir kendinden olmayanı bende evlat istiyorum diyecek ilerde senin çocuğun geri planda bırakacak belki bunlar hep risk
Asla geri dönüşü olmayan hatalar yapma
Evet bir kere yaptım zaten
Hanımefendi biraz mantıklı düşünelim bak Allah yüzüne gülmüş zaten 1 sene olmuş boşanalı biraz kendine ve çocuğuna zaman ayır yanlış anlamayın lütfen inan kendini o kadar güzel toparlarsin ki kendini bulursun nefes alırsın çalışıyormusunuz şu an
Valla sen kendine göre yap, zorlama.
Sen ne istersen onu yap milletin sözüne bakma
Kendini hazır hissetmeden evlenme
Bu kendini hazır hissetmek dedigin sey nasıl bisey bana bi anlatsana kiz
@Amaç_muhabbet neden sana anlatıyorum? İstemediği biriyle evlenme demek. Aklında şüphe varsa evlenme demek
Tamam teşekkür ederim cevabın için
Kesinlikle haklısın
Sana özel tavsiyem var
Görüş beğenir için rahat ederse düşün
Yani nasıl istersen
Çocuk daha önemli bence
Kendi doğrun neyse onu yap
Zorunluluktan değil sevgiden evlen
Onun da çocuğu var mı?
Evlen hayatı kaçırmayın