Arkadaşlar ben 1.5 senelik evliyim. Evliliğimin başında ilaç kullanıyordum hamile kalmak istemiyordum. Çocuk düşünmüyorduk.
sonra fikrimiz değişti başlarda denedik ama olmadı. Sonra ilacı yeni bırakmıştım hani biraz bekleyelim dedik.
sonrasında yine bir eşim çocuk istemedi falan durumları oldu.
şimdi ise gerçekten deneyelim dedik. Olmadı bu süreçte eşimin ailesi ve kendi ailem sürekli baskı kurmaya başladılar. Sürekli sanki ben istemiyormuşum gibi lanse ettirildi.
ya da işte bende bir sorun varmış da olmuyormuş gibi konuşuldu.
ben bunları duyunca tabii ki çok daha stres oldum üzüldüm. Evde gerçekten haftlarca ağladığımı biliyorum.
eşimin babaannesinden bile saçma sapan sözler duydum.
eşime de defalarca söyledim tamam konuşcam dedi sonra bir daha söyleyemecekler dedi. Tamam dedim fakat annesi yine durmadı her konuşmamızda şunu dene bunu ye demeye devam etti.
kendi ailemle de bu süreçte ben tartıştım.
yani zaten çocuk sahibi olmak zor bir süreçken bütün bunların olması beni her şeyden daha fazla itti.
şimdi mesela geçen ay için denedik gerçekten hatta ilk defa gerçekten denedik yani. Sonra adetim gecikti ben zaten bekleyene kadar çok stres bir haldeydim ama hamile değildim. Yine çok üzüldüm. Bu arada doktora gittim sağlıklısınız bir probleminiz yok denildi. Deneme kısmında eksik olduğumuzu söyledi doktorum. Herkeste hemen olmayabileceğini söyledi.
ama ben bunu ne kendi aileme ne de özellikle eşimin ailesine anlatamadım.
şimdi ise eşimin arkadaşının eşinin hamilelik haberini duydum. Benim bir samimiyetim yok onlarla ama duymak bile üzdü beni. Artık kimsenin hamilelik haberine sevinemez oldum.
Daha öncesinde eşimin amcasının oğlunun çocuğu olacağı haberini almıştık. Kayınvalidem onun da lafını bana etmişti bak işte 3 ayda hamile kalmış gibi bir laf etti bana.
ben tersledim ama bir işe yaramadı.
sonra kızın düşük yaptığı haberini aldık ve ben gerçekten üzülemedim. Kendimi çok kötü hissettim üzülemediğim için de.. kötü biri olmaya başladım artık. Vicdansız oldum.
geçenlerde arkadaşım hamilelik haberini duyurdu ve ben eşim duymasın diye söylemedim. Aman ailesinin kulağına gider bana laf edilir diye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer