Hamileyken ilgisiz ve bencil kaynanayla nasıl başa çıkılır, nefret mi ediyorum acaba?

Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim. Hamileliğimde kusmamın en yoğun olduğu zamanda kaynanam elazığa gelin uzun zamandır gelmediniz dedi. Biz eşimle gurbetteyiz. Kalktık gittik eve gelmeyen misafir kalmadı ya da bizi alıp misafirliğe götürdü. Bizi zorla milletin kapısına yolladı gidin ayıp olur diye. Neyse evimize geldik annem sağolsun yardıma geldi beni oturttu kendi yaptı hep sonra da gitti. Biraz da damadın annesi gelir bakar dedi. Bugün kaynanam ile konuşurken rahatsız olduğumu akşama kadar hastanede geçirdiğimizi söyledim. Ne zaman geliyorsunuz ramazana az kaldı dedim. Valla bilmiyorum havalar da soğuk yollar da buz dedi. Gelip benim evime iş yapacak da kendi evi dağılacak ya gelesi yok anladım yani. Gelmeyin o zaman dedim ben de. Bir de kuzeninin karısı var kadın doğum yaptı 1 ay önce. Sürekli arıyor beni arayın hayırlı olsun deyin ayıp ediyorsunuz diyor. Milletin gelinini düşündüğü kadar beni düşündüğü yok

Hamileyken ilgisiz ve bencil kaynanayla nasıl başa çıkılır, nefret mi ediyorum acaba?