12 yillik evliyim 30 yasindayim evliligimin 8 yilini tup bebek ile gecirdik ama olmadi maalesef esim ya kendi cocugumuz olur ya da cocuksuz devam ederiz dedi yani evlat edinme soz konusu degil ne yazik ki ama tedavi gordugumu bilenler surekli soruyorlar cocuk var mi tedavi ise yaradi mi bu sefer olacak mi diye cok ama cok yorulduk esim boş ver takma onlari diyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çocuk doğurmak bir meziyet değildir. Öncelikle sizi üzen ortamlardn uzaklaşın. İnsanlar tüm detayları bilmek isterler. Onlara bu detayları vermek zorunda değilsiniz! Rastgele yabancılar, meraklı aile ve tanıdıklar, ne zaman bebek sahibi olmayı planladığınızı soracaktır. Onlara söylemek zorunda değilsiniz. Kendinize istediğiniz kadar çok ya da az paylaşmak için izin verin. Bu sizin yolculuğunuz ve buna kimi dahil edeceğinizi siz seçeceksiniz. Herkese hikayenizi anlatmak zorunda değilsiniz ama güvendiğiniz birine anlatmak bu yolculuğunuzda çok değerli olabilir. Bu desteğe sahip değilseniz ya da daha fazlasına ihtiyacınız varsa, bir terapist ile görüşmeyi düşünün. Dışarıdan bir bakış açısıyla konuşmak yardımcı olabilir. ve
Lütfen üzülmeyin her insan bu dünyaya birtakım şeylerden yoksun olarak gelir. Bunlar bizim imtihanlarımızdır. Çok yıpratıcı bir süreç olduğunun farkındayım. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizi daha güçlü hale getirin mesela kimsenin size bu gibi sorular sormasına izin vermeyin. Ve güçlü olun çok güçlüü. Üzülmediğinizi onlara gösterin. Çünkü insanoğlu böyledir acıyan yaraya tuz basmayı sever. Siz güçlü oldukça zamanla bu gibi sorulara maruz kalamazsınız emin olun. Allah yüreğinizdeki evlat hasretini umarım yakın bir zamanda dindirir. Dualarım sizinle. 🙏🏻🐣10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bizler çocuk yapmak için evlenmiyoruz, ne güzel eşin yaninda ve bunu sorun etmiyor, olması gerekende bu. Sabırla bekleyişte kal nasipte varsa olur zaten. Elalemin dedikleride seni hiç üzmesin ve alakadar etmesin arkanda dağ gibi eşin var sana destekçi olan.
21 Yorumla
Soran+1 yılElbette cicuk icin evlenilmiyor ama insan istiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıl11 yıllık evliyim. 6 sene tedavi gördük ve sonuç 0. Aynı baskıları ve gereksiz laf kalabalıklarını yaşadık. İnsanlardan nefret ettim bu süreçte. Arayı bozduğum arkadaş ve akrabalarımız oldu. İnsanlar üstlerine vazife olmayan şeylere burunlarını sokmayı çok seviyor.
Bir de bu KS sitesinde bir kafa var, çocuğun olmuyorsa evlat edinin diye duyar kasıyorlar. Zorunda mıyım başkasının çocuğunu evlat edinmeye? Kim karışır arkadaşım istemiyorum size ne yani. Çok duyarlılarsa kendileri evlat edinsin. Bu çocukları sevmediğim anlamına gelmiyor. Çok seviyorum. O anne babası olmayan çocukları da sevindirmek için imkanlarım doğrultusunda elimden geleni yaparım. Ama sadece bu kadar. Evlat edinmek zorunda değil hiç kimse. O güzel fikirlerinizi kendinize saklayın.
Biz bu baskılar yüzünden ben işimi bıraktım istifa edip bambaşka bir şehre yerleştik. Bambaşka bir hayat kurduk. Herkesten uzakta, dırdır olmadan, çocuk muhabbeti olmadan rahatça yaşadık. Çocuğumuz olmazsa olmasın biz bize yaşar gideriz dedik. Sıfırdan kurduğumuz hayatta Allah bize sürpriz bir şekilde evlat nasip etti. 1 tane oğlumuz oldu. O stresi atınca, o baskı kalkınca her şey yoluna giriyor.
Sen hiç sıkma canını. Her şey olacağına varır
Kimseyi dinleme. Kendi hayatınızı kendiniz çizin.225 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel cok duygulandim bunu okudugumda 😥😥
Cevap sahibi+1 yılHiç canını sıkma. Olsa ne olmasa ne. Siz eşinle gerekirse baş başa huzurla yaşar gidersiniz. Kime ne bundan. Önemli olan sizin mutluluğunuz. Hayat çok sürprizlerle dolu. En güzel şeyler illaki sizin de karşınıza çıkacak.
Soran+1 yılEger suprizden kastin cocuk ise yok cocuk falan olmuyor artik cocugumuzun olmasi artik soz konusu bile degil ne yazikki
Cevap sahibi+1 yılSadece çocuğa odaklanma. Tek mutluluk çocuk değil ki. Belki çok güzel şeyler başaracaksınız iş hayatında, sosyal çevrede vs.
Çocuk olması neden artık mümkün değil ki?
Soran+1 yılTedaviyi birakali yillar oldu regl duzensizligim var 30 yasindayim ama menspoza girmen yakindir diyor doktorum
Soran+1 yılIlaclar ile engellemeye calisiyorlar bunu
Cevap sahibi+1 yılEşim 31 yaşında doğum yaptı. Eşimde sürekli çikolata kisti oluşur. Sürekli yara oluşur. Adeti çok düzensiz. Biz tedaviyi bıraktıktan sonra oldu zaten.
Soran+1 yılBen artik anne olmak istemiyorum cunku anne olamiyorum
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir zorunluluğun yok ki zaten. Hayatına bak, keyfini çıkart. Gezin dolaşın, birbirinize vakit ayırın. Belkide iş hayatında çok güzel yerlere geleceksiniz. İstediğiniz yerde yaşama şansınız olacak. İstediğin şehri gezip görme şansın olacak. Kendine vakit ayır. Kendini özel hisset. Önemli olan bu
Soran+1 yılBen cekirdek ailemle bunlari yapmak istiyordum ama
Soran+1 yılAnne olmayi cok istiyordum
Cevap sahibi+1 yılSıkma canını. Zaman ne gösterir bilinmez. Amcamın kızı 42 yaşında anne oldu. İmkansız dedi doktorlar. Ha olmuyorsa da sıkma canını. Hayırlısı olsun. İnşallah her şey gönlünce olur
Soran+1 yılBen artik olabilecegimi dusunmuyorum zaten yakin zamanda menapoza girebilir misim oyle dedi doktorum
Cevap sahibi+1 yılDoktorlar öyle her şeyi bilemiyor maalesef. Adı doktor ama kitap dışına çıkamıyorlar. Sen gönlünü ferah tut
Soran+1 yılIyi niyetin icin sagol ama ben artik umudumu yitirdim
Soran+1 yılOlmuyor iste
Cevap sahibi+1 yılSizde sorun ne peki. Sende mi eşinde mi?
Soran+1 yılSorun bende soruds belirtmistim kocam saglikli
Cevap sahibi+1 yılPeki sıkıntı ne, neyden dolayı olmuyor?
Soran+1 yılInfertilim sorun bende
Cevap sahibi+1 yılİncir denedin mi hiç 6 ay boyunca
Soran+1 yılDenedik
Cevap sahibi+1 yılKaplıcaya da gidin bence. Hem tatil olur kafan dağılır hemde şifa olur inşallah. Şifa nerden gelir bilinmez.
Soran+1 yılKaplicalara da gittik defalarca
Cevap sahibi+1 yılO zaman oluruna bırakmak en güzeli. Birbirinizi kafanız rahat bir şekilde yaşamaya bakın. Stres olduğu sürece kendine zarar verirsin
+1 yılElalem ne der düşüncesini kafanıza takmayın lütfen. Daha fazla tüp bebek denemesi de yapmayın. Çocuk olsun diye de bedeninizi riske atamazsınız. Her tüp bebek denemesi bedeniniz için çok büyük riskler taşıyor. Eşiniz anlayışlıysa konu kapanmıştır. Takdiri ilahidir bu siz ümidinizi kesmeyin
08 Yorumla
Soran+1 yılUmidim kalmadi artik
- +1 yıl
Siz her zaman ümitvâr olun Allah tan hiçbir zaman ümit kesilmez. Ha kısmet olmadıysa da Allah tan gelen bir şey. İsyan etmeyin. Çocuk olmaması evliliğinize mutluluğunuza zarar vermesin insanları önemsemeyin. He deyip geçin
Soran+1 yılBen bu gercek ile yuzlestim yuzlesmesine de etrafim bunu soruo sorusturuyor
- +1 yıl
Canı cehenneme etrafın. Sizin aileniz sadece eşiniz gerisi boş
Soran+1 yılHaklisiniz
- +1 yıl
Lütfen müsterih olun. Eşinizle içinizdekileri paylaşın derim
Soran+1 yılEsimle aram iyi cok sukur
- +1 yıl
Allah daim etsin. Huzurunuz bol olsun
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
22Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle takma ve uzmeyin kendinizi
aynen bu pozisyonda arkadasim 15 sene herseyi denediler cok masraf ettiler hatta batti isi cocugun
en sonunda vazgectiler asilama vs islerinden
normal iliski ile şu anda 4 cocuklari var :)
hatta artik korunuyorlar
aaa oldu bir daha olmaz nasilsa olmaz derken 3 kiz bir erkek 4 cocuk :)01 Yorumla
Soran+1 yılYok kardesim yok bizde olmuyor iste ben anne olamiyorum benim bedenim bi bebegi tasiyamiyor
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılPardonda, böyle hassas bir bilgiyi niye herkese yayıyorsunuz? Elbette yorulursunuz teker teker herkese laf anlatmakla. Sanane diyip geç. Onları mı dert ediceksin. Onlarda susma fonsiyonu yok, çocuğun olsa da yok (kesin bilgi)
00 Yorumla
+1 yılÇevrenizde size psikolojik baskı uygulayan @ptal insanlara her halta burunlarını sokmamaları gerektiğini üstlerine vazife olmayan konularda hadsizce yorum yapmamalarını kesin ve net bir dille söyleyin bence.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar haklısın ki. İnsanlar üzerlerine vazife olmayan konularda ahkam kesmeye bayılır. Sakin ol. Eşine aıkaıkı sarıl. Mümlğns başka bir şehre taşınıp sakin bir hayata yelken açın
03 Yorumla
Soran+1 yılKeske baska bi yere tasinmamiz mumkun olsa ama esim asla kabul etmez
- +1 yıl
O zaman kendini rahatlatacak bir hobi edin
Soran+1 yılOrgu ile ugrasiyorum
+1 yılAdam biraz olura bırakmak istiyor. Bence sende öyle yap. Bu süreçler çok yıpratıcı. Olmuyorsa da bunda da vardır bir güzellik. Durumu kabullen ve vucuduna biraz izin ver
01 Yorumla
Soran+1 yılKolay degil ama
+1 yılAnlıyorum çok Zor bir durum geçmiş olsun ümidini kaybetme inşaallah hayırlısı ile olur duyarsız kişiler maalesef çok boş ver onları mahalle baskısından çekindim bende çok bin pişman oldum bazı şeyleri yaşamadım için.
00 Yorumla
+1 yılEşiniz burada çevrenize sınır çizmeli kimse eşime hamile misin diye sormayacak diyebilmeli siz de çevrenize bunu deyin. Belki de stresten kaynaklı olmuyordur.
00 YorumlaBıraktıgın anda olucaktır üzerinden stresi attıgında evet bizim çocugumuz olmuyor rahatlayın artık deriğinizde oluyor bişeyler
02 Yorumla
Soran+1 yılBebim cocugum olmuyor iste stres yapayim ya da yapmayim cocugum olmuyor iste
+1 yılne mutlu eşine ama evlatlık niye düşünmüyor ki Deprem bölgesinde anasız babasız kalan çok can varken.
05 Yorumla- +1 yıl
sence akrabaları çocuğu verir mi
- +1 yıl
@zPSiCoPaTa her akraba kabul ediyor mu sence? kimseleri kalmayan nice çocuklar var. onu geçtim her hangi çocuğun ömrüne dokunmak gibisi var mı? illa benim çocuğum olsun demek bencillik geliyor sayet olmuyorsa.
- +1 yıl
illaki eden olur
- +1 yıl
sonuçta kendi torunu kuzeni
Soran+1 yılEsim dedi acik acik ya kendi cocugumuz ya da cocuksuz devam ederiz yani evlatlik isteyecegini zannetmem ustelik esim bile istese ailemiz istemez
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı durumlardan bende müzdaribim ben artık çocuk konusunu açmamak üzere kapattım diyorum soranlara çok yoruldum ama Rabbim bu kadir gecesi mübarek günde isteyen ve hak eden herkese versin
16 Yorumla
Soran+1 yılOzel degilse sorun ne infertil falan mi
Cevap sahibi+1 yıltüplerim tıkalı
Soran+1 yılHadi ya
Soran+1 yılTedavi gordun mu
Cevap sahibi+1 yılameliyat oldum bir işe yaramadı
Soran+1 yılBende yakin zamanda menapoz olabilirmisim :(
+1 yılTakma kafaya kardeş elinde olan bir şey değil ki denemeye devam
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor ama iste
Soran+1 yılAnne olamiyorum
+1 yılO zaman herkesi hayatınızdan çıkarın eşin hariç
12 Yorumla
Soran+1 yılKeske mumkun olsa
- +1 yıl
Mümkün valla yeterki kinci olun
+1 yılÇevrenizdekilerin sorması çok saçma zaten. Kimseyi dinleme abla.
05 Yorumla
Soran+1 yılSoruyorlar iste
- +1 yıl
Saçmalık gerçekten. Aşırı sinirleniyorum böyle işlere ya. Zaten psikolojik olarak aşırı yıpratıcı bir süreç. Eşin de zorlamıyor etmiyorken onlara ne düşüyor acaba? Hakkınızda hayırlısı olsun ablacım.
Soran+1 yılSagol canim
- +1 yıl
Ne demek 💙🌸
Soran+1 yılYillarca umursamaya calisiyorum ama iste nafile
Çevrenin baskısı psikolojik zarardan başka bir şey değil. Aldırış etmemeni tavsiye ederim.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil peki kolay mi yillarca o baski altinda kalmak
Soran+1 yılDeniyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılbol incie yeyin incir sperm sayısını artırıyo hamilelikte de bebek içün çok iyi. polenle bal karıştırıp yeyin. çayı kola fanta gazozu aburcuburu bırakın. metabolizma bi toplansın 6 ay 1 sene vücuttan bunları uzak tutun bence olur...
012 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten sperm çoğalıyor mu
Cevap sahibi+1 yılaraştır googlda
- +1 yıl
Bilmiyom ki çoğalsa nolcak daha performans artacak
Cevap sahibi+1 yılyumurtaya ulaşabilme ihtimali artacak hamilelik şansı çoğalacak...
- +1 yıl
Benimki günde 7 kez oluyor yetmez mi ki
Cevap sahibi+1 yılordan her çıkan sperm değil. önemli olan çıkanın içinde ne kadar canlı sperm hücresi var. o iş dediğin gibi olmuyo. çok yaparsan şansın çok düşük olur. çünkü içindeki hücre sayısı azalır.
- +1 yıl
Nasıl yapmak gerek peki
Cevap sahibi+1 yılkadının ovulasyonuna göre birkaçgün en az 2 yapmayacaksın ve birikecek. çünkü bi spermin üretimi uzun sürüyo vücutta. sonra işte burdan anlatması uzun iş google dan bakıver
Cevap sahibi+1 yılözelden yazamam
- +1 yıl
Neden ki?
Cevap sahibi+1 yıliş cıvıyo amacını aşıyo
- +1 yıl
Yok sadece senden bilgi almak istedim sadece
En iyisi sormayin artik sürekli duymaktan yoruldum de dahada sormazlar
03 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyoruz istiyoruz diyorlar cart curt...
Soran+1 yılYuzsuzler iste
+1 yılOlmayınca olmuyor canım birlikte daha çok vakit geçirmeye çalışın...
10 Yorumla
+1 yılAblam senin derdini sıkıntı anlıyorum bu olay benim dayımın oglunda da var eşi tüp Bebek tedavisi oldu beşiz bebeklere hamile kalmıştı ne yazık ki annenin karnında öldüler
25 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Beni takip edersen konyada şu an bir tane doktor var istersen eğer yanlış anlama ama
Soran+1 yılSagolun gerek yok cok denedik olmuyor iste
- +1 yıl
Bu doktor uzman doktor adı Ali Acar kadın doğum uzmanlığı
Soran+1 yılBiliyorum onu
Eşin takma diyor sen niye takıyosun kafanız mı iyi kardeşim buraya yazıyonuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durum kardeşimde de var 15 yıldır çocukları olmadı İstanbul’da tüp bebek için uğraştılar yine tutmadı şimdi çocuk edinecekler bildiğim kadarıyla
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlat mi edinecekler
Cevap sahibi+1 yılKardeşim Maraş’ta yaşıyor Antep’te evlat edineceklerdi evet
Soran+1 yılDepremzede cocuk mu
Cevap sahibi+1 yılEvet
İnsanımız çok ilginç. Sanki çocuk olunca onlar bakacak büyütecek. Dert almış milleti.
10 Yorumla
+1 yılEşini dinle yoksa bu insanların soruları seni bunaltacak aranız kötü olacak yok yere.
00 YorumlaSizene de geç. Milleti düşünme kendini düşün. Kimse haddlerini aşan şeyler söylemesin karşında.
00 Yorumlamalesefçok yorucu süreç. olmuyorsa evet takma boş ver
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 650 cevap paylaştı. eşin haklı ne takıyosunki etrafında söyleneni kendi hayatınıza bakın boşverin
01 Yorumla
Soran+1 yılKolay mi sence
+1 yılTedavi işini bırak. Konuyu unutmaya çalış biraz rahatla. Daha sonra kendiliğinden olacaktır. Şimdi uzun uzun anlatmayım ama arkadaşlarımın bu şekilde oldu.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok kardesim yok bizde olmuyor iste ben anne olamiyorum benim bedenim bi bebegi tasiyamiyor
- +1 yıl
Senden daha sıkıntılı ve uzun bir süreçti onlarınki
Soran+1 yılOlmuyor iste bizim cocugumuz
+1 yılİnsanlar başka İnsanların hayatına burnunu sokmaktan inanılmaz zevk alıyor
Gerçekten bu inanılır gibi değil00 Yorumla
+1 yılBence bu sizi ilgilendirmiyor sizin bu sorularınız beni düşündüğünüzü göstermekten ziyade beni daha fazla üzüyor diyerek açık konuş yüzlerine bakalım bir daha soracaklar mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şeyin hayırlısı olacağına varır bence sabredin sonunda dizin de yüzünüz Güler
00 Yorumla
+1 yılBu konu o kadar derin ve hassas ki çok kızıyorum bu meraklı insanlara.. Duymamazlıktan gel stres yapma düşünüp kendini yıpratma oda etkileyebilir seni
00 Yorumla
+1 yılBenim de bir akrabamın çocuğu olmuyordu en sonunda oldu allahtan ümidinizi kesmeyin
16 Yorumla
Soran+1 yılUmidim falan kalmadi artik
- +1 yıl
Eşiniz bence size çok destek olmuş bu konuda
Soran+1 yılCok ama cok istedi beni de herseye ragmen birakmadi ona bu yuzden minnetarim
- +1 yıl
Boşverin el alemin ağzı torba olsun anca çocuk da çocuk onlara ne acaba
- +1 yıl
Rabbim sizi ayırmasın 🙏
Soran+1 yılAmin
Olmuyorsa olmuyordur ya gerçekten bazen kabullenmek gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yılKolay degil ama
+1 yılİnsanların dediklerini takmamak gerekir
05 Yorumla
Soran+1 yılKolay mi sence
- +1 yıl
Kolaydır aslında da nefse zor gelebilir
Soran+1 yılYillarca bunu cekiyorum ben
- +1 yıl
Zamanında ne iftiralara maruz kaldık bilemezsin geldi geçti ne zararı oldu tabiki de hiç bişey
- +1 yıl
Demeleri veya dememeleri sana ne fayda/zararı var ki
+1 yılÖncelikle gerçekle yüzleş
04 Yorumla
Soran+1 yılGercek mi
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılAnne olamayacagim gercegi ile mi
- +1 yıl
Asla insanların böyle oldugu gerceği
+1 yılTürkiye'ye çocuk getirilmez
00 Yorumla
+1 yılEşin önemli diğerleri takma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet dogru diyor..
06 Yorumla
Soran+1 yılNereye kadar ben bunlari sineye cekecegim peki cok yoruldum artik
Cevap sahibi+1 yılAllah ne zaman verirse...
Soran+1 yılVermiyor iste...
Cevap sahibi+1 yılHayirlisi budur simdilik..
Soran+1 yılKeske bende buna inanabilsem
Cevap sahibi+1 yılBu da sana kalmis bi durum iste..
+1 yılAynen takmamalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılKolay mi
- +1 yıl
Bu hayatta düşünülecek pek de bir şey yok kendi canını sıkmaktan başka bir şey yapmaz kendini hasta edersin düşünce insanın zihnine 50 kilo baskı yapar
Soran+1 yılYapiyorlar...
- +1 yıl
Zor olan nedir peki? o insanların soruları hiç bir zaman bitmeyecek senin çocuğun olsa bile soruları bitmeyecek onları kendi hanene almamalısın onlar diye bir şey yok sen varsın sadece hanene kimseyi alma
+1 yılKaç yıldır olamıyorsun ki hsmile
07 Yorumla
Soran+1 yıl12 yil
- +1 yıl
Cidden mi yaşınız kaç
Soran+1 yıl30um
- +1 yıl
Daha çok delmiş ya olur belki Umut kesilmez
Soran+1 yıl12 yil olmadi simdi mi olacak
Soran+1 yılHem yakinda menapoza girebilecegimi soyledi doktor
- +1 yıl
Baz geçme olur belki
+1 yılDeneyin pes etmeyin biraz ara verin
03 Yorumla
Soran+1 yılDoktorum uzun bi sure ara vermemizi gerektigini soyledi
- +1 yıl
Baska poz. Deneyin
Soran+1 yılHerseyi denedik olmadi
+1 yılsizene de geç
10 Yorumla
+1 yılEşine sarıl. Kimseyi umursama.
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Hamile kalamadığım için çevremden psikolojik baskı görüyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler