bir kız çocuğunun babasız buyumesi kadar kötü bisey yoktur bence …
var olupta yokmuş gibi olması daha kirici
hic sevemedim … hiç yakın olamadım… neden böyle oldu hayatımız anlam veremedim, arkadaşlarım a göre boynum hep bükük oldu
bir kız çocuğunun babasız buyumesi kadar kötü bisey yoktur bence …
var olupta yokmuş gibi olması daha kirici
hic sevemedim … hiç yakın olamadım… neden böyle oldu hayatımız anlam veremedim, arkadaşlarım a göre boynum hep bükük oldu
Benimkiler de ayrıydılar çocukluğumdan beri, sürekli bi eksik bi yanım. Travmalar eklendi üzerine ve kişiliğim ona göre şekillendi. Kendimi arama çabam psikologlardan aldığım seanslar… sonra dışarıda bambaşka biri iç dünyamda en yakınlarından sakladığı bambaşka biri oldum. Çalışkan bi inektim okudum iyi yerlere geldim demiyorum övünmeyi sevmiyorum ama iyi kötü güzel bi maaşım var ama bıraktığı izleri hem fizikten hem ruhen yaşıyorum yaşamaya devam ediyorum.. sizi sizin kadar olmasa da anlayabilirim efendim
Çok zordu 26 yaşıma kadar babamın malını dilendim büyük bir yokluk acinarak bakılan gözler ezilmeler hakaretler küfürler asağlanmalar ölseler bile taziyelerini gitmicem bir amcam hariç gerisi inşallah aileleri ile birlikte geberip giderler amin hiç birine hakkımı helal etmiyorum dilerim bu dünyadada öbür dünyadada çekerler Allah affetmesin onları amin
Çok zor bir durumdur ben baba konusunda şanslıyım ama çevremde örneklerini görüyorum. Zor bir durum. Sevgili başka erkeklerde arayabiliyorsun. Ne denir bilmiyorum ama onun sana veremediğim sevgiyi sen kendine vermeye çalış, kendini çok sev❤️ Hiçbir erkeğin de kalbini kırmasına izin verme
Arkandaki koca dağın gidiyor başın sıkıştığı zaman ya da ihtiyacın olduğu zaman babam halleder ya diyemiyorsun başkalarının babalarını görünce için cız ediyor bayramlarda insanlar babalarının ellerini öperken Sen mezarına gidiyorsun
Babasız büyümek içte kocaman bir boşluk bırakabiliyor, seni çok iyi anlıyorum 🧡 Bir de “var olup yokmuş gibi olan” baba, yokluktan bile daha ağır geliyor, haklısın. Ama şunu unutma, eksik hissettiğin her yanını bugün artık kendin sarıp sarmalayacak güçtesin. Anneler der ya: “Yarım büyümedik, şartlar zorladı; biz tam olmayı sonradan öğrendik.” 👩👧✨
Cevap
16Cevap
Bir arkadaşım vardı dört yaşında iken kaybetmiş babasını çok zordu. :( neden hiç sevemedin kötümü davranıyordu sorun neydi
Çok kötü bir durum bu yüzden kizimi hayatımın merkezine koydum Rabbim sağlık verdikçe yanında olmaya devam edeceğim
Bizim nesilde babalar sevgisizdi. Biz de çok sevilmedik ama kızlarda daha büyük travma oluyor heralde.
Çok kötü olsa gerek. Ama yokmuş ve hiç olmamış gibi düşünmeye odakla kendini. Zor biliyorum. Ama bu şekilde olmasından iyidir.
Çocukken boynum bukuktu.
Sonrasında asla boynumu bukmedim bukmeyecegim
Aynı hayatı yaşasak da farklı hikayeleri paylaşıyoruz
Çünkü insan hep bir eksiklik hissediyor böyle olduğu zaman. Varıp da yokmuş gibi olduğu zaman insanlara güveni de kalmıyorum maalesef özellikle karşı cinse babasından dolayı
Ayni duygulari paylaşıyoruz üzüldüm:( bir kızın hayattaki en büyük şansı babasıyla başlar... yaş aldıkça daha iyi anlıyorum.
Psikolojik olarak insan o kadae gereksiz düşünceye kapılıyor ki yanlış seçimler kaçınılmaz oluyor. O yüzden her türlü ilişkiler de sevgiye ac ya da tam tersi yeterli bir karşılık veremiyoruz...
Uzulme guclu bir erkegin oldugunda o senin zaten her seyin opaca baban arkadasin kacan sevgilin her seyin
Sacmalama daha onunde cok uzun yillar var guclu erkek sana her seyiyle yeter
icselleştirme bu durumu belki de hiç anlasamayacağın cok mutsuz olacağın bir baban olacaktı.
işte bilinmezliği sen duygusallaştırıp anlamsız bir yere çekiyosun düşünme bence.
Babam var ama gene de senin gibi büyüdüm bic arkamda durduğunu hissetmedim hep utandım
Nedeni ne? Özel değilse merak ettim
Zor ya gerçekten
Allah sabır versin
babam var
Sadece sana mı öyle
Vefat mı etti
Özel değilse biraz daha açar mısın
Ya şöyle egerki en azından Sorumluluklarını yerine getiriyorsa iyi bişey bu. Bazıladı onuda yapmıyor
Yapması gerekenler nasıl halloluyo
Anladım ( umarım her şey daha iyi olur
daha guclu oldum
Kötğşş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?