7 aylık bir ilişkimiz var. Annesi beni biliyordu. Yaklaşık 3 hafta öncesinde de yüz yüze bir karşılaşmamız oldu. Bugün sürpriz bir şekilde babasının fotoğraflarımızı fark ettiğini öğrendik. Fotoğraflarda müstehcen herhangi bir şey yok (gezdiğimiz ettiğimiz fotoğraflar ) ancak babası görür görmez deliye dönmüş. Akşam eve vardığında da herhangi bir konuşma geçmemiş. Babası sadece annesiyle konuşmuş. Babası final haftası olduğu için şuanlık bir şey demeyeceğini belirtmiş. Kız arkadaşım korkusundan odadan dışarıya adım bile atamadı. Bu şekilde yakalanmak yerine ona ilişkimizden bahsetmemiz daha doğru olacaktı ancak doğru zamanı bekliyorduk. Şimdi ne yapacağımızı bilemiyoruz. Ben her türlü şekilde kız arkadaşıma destek olmaya çalışıyorum ancak tüm sinir stresi o çekiyor. İçim acıyor. Ne yapacağız ne edeceğiz, finallerden sonra ne diyecek diye düşünüp duruyoruz. Belki aylar belki haftalar sonra bu olayı gülerek hatırlayacağımızı biliyoruz ancak şu an ki durumdan da sağlıklı bir şekilde çıkmak istiyoruz. Annesinin bizi destekleyeceğine inanıyorum ve bu durumdan hem kendi hem de babası üzülsün istemiyorum. Kız babası olmak kolay değil, tabii hakkı var. Sizlerden ricam yapabileceğim ya da yapmamam gereken şeyler hakkında beni bilgilendirebilirseniz çok mutlu olurum. İlk defa aileyle tanışma gibi deneyimim oluyor.
Kız arkadaşımın babası ilişkimizi fotoğraflardan öğrenince deliye döndü, finallerden sonra nasıl bir yol izlemeliyiz?
Güncellemeler
5 ay
Babası instagram hesabımı bulmuş. Başı boş yararsız tiplerden hoşlanmadığından dolayı benim sosyal medyada ki halimi görmek istemiş olabilir. Ancak herhangi bir şey dememiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer