Babam sevgilimle bizi gördü. Sorunca arkadaşım dedim, tekrar görürse ne yapacağım?

dün sevgilimle kırtasiyeye girdik. evler aynı tarafta olunca beraber dönüyorduk. tam çıktım yola baktım bizim arabaya benzer bir araç. içindeki de aynı babama benziyor. ışık yanınca geçti gitti. sevgilime dedim babamdı galiba. yok yaa değildir falan dedi ama o an içime kurt düştü.

eve varmama 10dk kaldı annem aradı. o an bildim zaten. baban geldi gel falan dedi. eve gittim annem kızdı iyi bk yedin görmüş artık falan dedi. sonra babam geldi gel konuşalım dedi.

oturduk kim o dedi ben de dershaneden arkadaşım kırtasiyede karşılaştık evi bu tarafta olunca beraber yürüdük falan dedim. yalan değil dershanede tanıştık sonra sevgili olduk ama orayı demedim. sonra dedi şimdi senin önceliğin ne, meslek. bu işlerin sırası değil falan. kimsenin gönlüne karışamam ama önceliğin meslek, herkese güvenme. ben size güvenmek isterim, güvenimi sarsma falan dedi. bağıracak sandım öyle olmadı ama yalan çıkarmada ustayım belli olmaz peşine düşersem bir gün falan dedi.

şu an içim içimi yiyor. bir daha caddede görürse ne yapacağım diye. korkunç hissediyorum.

Babam sevgilimle bizi gördü. Sorunca arkadaşım dedim, tekrar görürse ne yapacağım?