Kocam her tartışma sonrası odasını ayırır senle cocuk için evliyim cocuga dua et sen diyor sürekli boşanma sebebi degilmi bu cümle cocuk için evli kalan adamdan sadakat beklenmezki cok sastı bu cümle beni ben sucum sürekli aramam ilgi düşkünü olmam süpheci olmam dan bunalmış
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 363 cevap paylaştı.
5 ayBebek büyümeden asla boşanmayın sakın. 10 - 12 yaşına gelmeden asla hemde. Sizler ebeyn olarak 3 yıl sonra yeni bir düzen kurabilirsiniz ama çocukta ki bu travmayı asla yok edemezsiniz. Çok kötü bir çocukluk dönemi olur çocuğunuzun. Çok fazla etkisi altında kalır ileride de. Siz ve eşinizin bi an önce aklınızı başınıza toplaması gerekli. Oturup dosthane bi şekilde hiç birbirinizin kalbini kırmadan konuşup çözebilirsiniz bu konuyu olgunlukla , mantıklı bir şekilde.. 👍
02 Yorumla
Soran5 ayÇok haklısınız gercekden doğru diyorsunuz daha bir yaşında bebek aklı erince daha zor olur ama
- 5 ay
Haklısınız ama çocukluğunda ki baba sevgisinden mahrum etmeyin onu. 👍 zamanla zaten büyüdükçe aklı erecektir onunda siz ona anlattıkça.. eğer hiç mutlu değilseniz , bu acıyı tabii ki kendinize çektirmeyin asla. Odalarınız bırakın ayrı kalsın. 👍 çocuk büyüsün iyice. Tabii ki kesinlikle baba çocuk için üzerine düşen tüm görevi yerine getirmeli. Çocuk kutsaldır daima.. 🙏
En İyi Cevaplar
Şimdi eşini dinlemek lazım bir de ne kadar bunaltıyorsun? Ama yine de bu sözü kullanması onur kırıcı ki mahkemeye bunla gitsen eşini haksız bularak boşar sizi.
01 Yorumla
Soran5 ayEvet mahkeme haksız bulur onu çünkü o soz soylenmez bitirici bi cğmle ben soyluyom ben cok sıktım kıskandkm darladım
Yapay Zeka Cevapladı
O cümle gerçekten yaralayıcı, haklısın 😔👶 Böyle söyleyen bir adam zaten duygusal olarak ilişkiden kopmuş oluyor. “Çocuk için evliyim” demek, seni eş değil ev arkadaşı gibi görmek demek. Bu, boşanma sebebi olabilir. Ama hemen karar verme; önce sakin bir zamanda konuş, evlilik terapisi teklif et. Yine de unutma, mutsuz anne iyi anne olamaz. “Kadın önce kalbini toplar, sonra oyuncakları.” 💁♀️🧸
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
Ben kendim bu sorunla başa çıkmaya çalışıyorum diyordun insan sevdiğini arayıp sorması ne zman gelirsin nerdesinn demesi ya da durup duruken arayıp sesini duymak istemesi beni çok ariyosuna deilde ilgi gördüğü için hoşuna gitmeleri lazım ama anlam veremedim ilgiden boguyoruz galiba
01 Yorumla
5 aySen biraz evlilige sicmissin gibim.
02 Yorumla
Soran5 ayIf güldürdğn beni saol hahaha ama evet cok sıktım için yinede o sozü demek çok agır
- 5 ay
![Sizce ne yapayım bebek var boşanmamı durduran o?]()
Farkinda olman iyi bir sey.
Çocuk & Ebeveyn konusunda 403 cevap paylaştı. Aynı evin içindeyken dilekçeni ver. Haklı bir boşanma sebebi
05 Yorumla
Soran5 aySonra uzaklaştırmamı evden gidemem bebek var sonuçda o gitsin boşanmak istiyom ama sonrası cocuk içinde sor maddi acıdanda xor
Soran5 ayNere
Soran5 ayHa evden gider dedin anladım amma sert cıktjn ha sende hahahaev anasının oda cıkartmaz bizi oda nerde kalırsa kalsın acımam
Çocuk bahanesi. Boşanmaki isteyen çoktan boşanır
02 Yorumla
Soran5 ayYani sinirlemi soyledi diyorsun sürekli soyluyo ama cocugundan ayrı yaşamak istemez kendi babasız kaldı için debam eder gibi geldi bu sebepden istemesede beni
Gizli Üye(18-24)5 ayBoşanma davası açsan velayet direk sende merak etme bir b*k yapamaz yol yakınken çocuk daha büyümemişken neyse sen bilirsin yinede ben yuva yıkmış gibi olmayim
01 Yorumla
Soran5 aySenin dedin tam yapmak istedigim ama kolay degil hayat şartlarım yetersiz aileminde cocuma nafaka yetmez cok zor
5 ayBence sını karsına al oturun konusun sorunu kokten cozmeye calısın
015 Yorumla
Soran5 ayCok denedik ama çok saygısız küfürbaz
- 5 ay
Ne zamanfır boyle kaç senelık evlısınız
Soran5 ayCocuk doğdundan beri bir yıldır her kavgada cocuk olmasa boalrdım diyo
- 5 ay
Kavga etmek ıstıgor bahane yaratıyor cocugu da koz olarak kullanıyor gercek mana da bosanmayı ıstedıgı felan yok ınsan pskolojısınden cok iyi anlarım
Soran5 ayBoşanmak istemiyo demi, aslında istiyo olanilir cok kısıtlıyorum ben arkadaslarıyla gorüştğrmem araba yıkamaya gitse arar dururum bunalttım cok sinirle oyle diyo bitmedi bana karşı şeyler oylemi sence haklılık oayıda var ama sürekli oyle demesi beni dışarı itiyo
- 5 ay
boşanmak istemiyor, ama senın hareketlerınden bunaldıgı ıcın senı cezalandırmak ıstıyor fazla bunalmıs, ınsan pskolojısınden cok ıyı anlarım ınan bana durum bu
Soran5 aySürekli bunu dillendirmesi gercek içinden aklımdan gecen degilmi cocuk için evlşyim seninle demesi
- 5 ay
ıstersen dertleselım, senı hep yonelndırırım, cunku destege ıhtıyacın var
Soran5 ayNe işle öesguldun
- 5 ay
gayrımenkul emlak uzerıne calısıyorum sen?
Soran5 ayDaha once farklı bi meslek dedin başka sorjmda
- 5 ay
ne zamandı, ıs degısıklıgı yaptım cunku, arac tamır uzerıne dukkanım vardı, kartvızıt atarım ıstersen yalan soylemem ben :D
- 5 ay
burada mısın
Soran5 ay
Düşşncelerin doğru yeşekkür ederim gorüşlerin için- 5 ay
her zaman en ıyısını soylerım
gelmek ıster mısın kırma benı dertlesırız cıdden. lutfen
Sonradan skintiya dusecegin maddi durumda. suanki durumundan daha kotuye dusucen gibi geldi cevaplarinda biraz sabret kotunun kotusu var bir is bulup ayaklarinin uzerinde durduğunda ayrilirsin. suanki durumuda kafana cok takma
066 Yorumla
Soran5 ayEvet ben tek olsam hertürlü başkmın çaresşne bakar çalışırkm ama bebegimi istedi seyleri alamamak beni parçalar sabretmem gerek sankrkm
Soran5 ayKaynanam hayattayken boşanırsam daha kolay olur durumu cok iy turtdışında hep bana destek oluyo maddi oğlunun yaltıklarknı anlattıma ben yaşadkm sirece torumj mahrum etmem dio o benim oğlumdan kıymetli diyo benim oğlum sizşn koymetinizi anlamıo dçyo kızıo ona o hayattayken
Soran5 ayBen sana ehliyet alırkm diyo yeterki cocunu bırakma kimselere diyo
Soran5 ayBen muhtaç etmem var oldjm sğrece diyo işte o olmeden boşanırsam karlıyım
Soran5 ayDüzen kurar en azından
Soran5 ayAvusturyada dul
Soran5 ayİş ayarlaymaz kocaman kadın orada dili bile yok zaten para yardımınyapar ev dğzen
Soran5 ayorada kıramam ki zaten türkiyede yapar kadın oralara beni niye gotürsün
Soran5 ayİşte bebek büyüyene kadar kadın da hayattayken büyşme sürecini atlatmamda işe yarasın sonra çalışırkm ben her işte
Soran5 ay1e yeni girdi
Soran5 ay1 yaşına
Soran5 ayEvet doğru ondan dedim hayattayken çalışmaz o destek olurdu büyütene kadar şu an bile diyo sakın çalışma cocuna bak yeterki ben salarım yeterki ona bak bakıcı verme çalışma diye
Soran5 ayZor ya dedin gibi kreş falan
Soran5 ayDoğru o yğzden cekcem sanırım :/
Soran5 ayPazartesi olsada açsam dava diyodum hahahaha
Soran5 ay4 4 degil tabiki yşne iy yonleri var ama her tartılmada senle cocuk için evliyim demesi bunu diyen erkek aldatır ki kıllanılmış hissediyom kendini odasınınayroor haftalarca yanlış yapıo tepkileri
Soran5 ayŞüphe hep soru cada kriz geçirir eşyaları kırar ama
Soran5 ayArtık istemio beni oyle deşsne gore cocuk falan
Soran5 ayHayır telime bakmaz dıöardaykm derşm aramaz bende istiyom kıskanılmak
Soran5 aySıkıp bunaltım in katılıyorum ama yinede değişmezmi bu tavrı düşğncesi :(
Soran5 ayHım zor muhattap olmuo
Soran5 ayUf tam tam gozlemcisin yemin ederim oyle attım adjmı soyledim omsürsem anlattım annem der hep biraz gizemli ol merak eden degil merak edşlen ol bunu yalmadkm diye cepde gorüyo zaten bazen ben ozür dileyim derşm tatlı yapaıp giderim yamacına sonra başıma kalar yalvarırsın iki gğn sonra der egosunu tstmin etmişim meger insanlık yaramıo
Soran5 ayEvet beni cozmüşsün küs kalamayan hemen gonül alan biriyim ama karşımdakı sanki kız trip atıo coknuzatıo bu beni yordu
Soran5 ayUf bunuda bildin cocuklugu cok travmatik aşırı kotü
Soran5 aySürekli dayak yedi babadan feci dayaklar sonra annesi babası boşandı yurda geçti tek büyüdü anneside bıraktı cünkü elinde degil boyle kaba saba olması ofke kusması ama bende insanım sonuçda
Soran5 ayEkmek bile esirgenmiş aç kalmış hep
Soran5 ayAgırşeyler hep anladım yanında oldum cocuklumda yaşayamadı gerşeyi yaşattım ilk elma şekerini ben aldım yiyemedini soylemişti cocukken ama hep nankorlük gosterdi bana acıdım acıncak hale geldim
Soran5 ayEvet ozü iy ama davranışı sinirlendimde cok anormal eşyaları kırar ben aglayıp korkunca dahada sütüme gelir sıkıltırır beni kanepeye geri çekilmez anladımki acılarını benden cıkarıo beni kıslırtmazdı yoksa korktumda
Soran5 ayNankorlüge gelemiom artık onu anlamak istemiyom peşinde koşulan ben olmak istiyom
Soran5 ayÖzürdilemek bu kadar zormu dedi , daha kocana güvenmiyon sohbet etsem cğmlelerimin altında açık arıycan dedi
Soran5 ayKarşılıklı ozürdilendi ama bana samimşyetsiz gelio sanki gercekden cocuk için evli gibi. Gercek değil dedi ama
Soran5 ayGüvenmemen
Soran5 ayHahaha😅
Soran5 ayHahaha aynı ya hahahah
Soran5 ayAnlamadım son dediğini alaymıydı
Soran5 ayYok be o kadarda degil
Kari koca tartışması iliskiyi canlı tutar cok takılma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayAdam bıkmış. Bir de ona sormak lazım tek sebep ilgi mi.
02 Yorumla
Soran5 ayKıskançlık baskılarım var kendi kotü huyumu soyleyebilirim bu
Cevap sahibi5 ayKimse yoğurdum ekşi demez ona sorsak neler neler sayar.
Gizli Üye(30-35)5 ayKaç yıldır evlisin
Aldattığını düşünüyor musun
Yetemediğini düşünüyor olabilir mi00 Yorumla
5 ayNeden şüphecisin
02 Yorumla
Soran5 ayOmzu cizik gelio dudagı yara gelio kulagı yara gelşo eve soruyom bagırıo elyaları kırıyo açıklama uapsa inancam ama kavgayla cevap verio ondan insaat işçisimi sanki kargocu
- 5 ay
Aranız kötü sanırım ilgisi de yok galiba
5 ayBitmiş o evlilik öyle adam mı olur lan
016 Yorumla
Soran5 ayBitmiş demi sinirle soyledi diyom kendime ama üzücü bir gercek sanırjm
- 5 ay
Allah yardımcın olsun gerçekten zor kötü bir durum seven adam öyle konuşma eee çocuk olmasa ne olacaak nee adam mı yani şimdi nu
Soran5 ayAdam değil egolu kibrinden Allah dondürür inş kibrini ben kaldırdım gotünü ğstğne düşe düşe kıskana kıskana
- 5 ay
Senin gibi şöyle ilgili insanlar nasıl buluyor böyle yanlış insanı aklım almıyor üzücü yaa
Soran5 ayCok sıktım bunalttım bu suçum
- 5 ay
Detaylar önemli bu konuda da bilemicem ama mutlu değilsen boşan hayatını zehir etme boşu boşuna
Soran5 ayDegilim evet
Soran5 ayAma küçük bebekle nafakayla geçinmek zor o yğzden cekio kadınlar
- 5 ay
Ailen yanında durmayacak mı yani çekinilecek ne var
Soran5 ayOnlarında durumu pek yok onlarla yaşayamıycam için zorlanırım sobalı evdeler ev sahibi cık diyo babam hasta sigortasız çalışan emeklilik yok ben cocukla onlara nasıl gidim bi kız kardeşim memur odestek olurum diyo boşan çekme diyo
- 5 ay
Vay anasını yaa keşke durumum olsa yardımcı olsam kıyamam sana yaa
Soran5 ayAklından geçmesi bilemiy bi kalbin oldunu gosterdi saolasın
- 5 ay
Rica ederim elimden gelen bir şey olsa eminn ol böyle durmazdım cidden
Soran5 ayolur mu oyle sey senin sorumlulunda degilki
Soran5 ayNiye yapasınki hakkımd egil
- 5 ay
Böyle mutsuz olup güzelim hayatının zehir olmuş oluşuna karşı yardım etmek isterdim sorumluluğum olmasına gerek yok bu durum için kimsenin böyle bir şey yaşamaya hakkı yok
5 ayAyrıl gitsin bebek ne alaka bahanee
00 YorumlaKafanı dağıt elektriğini at üstünden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBelasini ariyor bence
11 Yorumla
Soran5 ayBiri iybi dayak atsa içimin yapı erir
Gizli Üye(30-35)5 aySende kendi haline bırak. Hiç ilgilenme.
013 Yorumla
Soran5 ayOyle yapıom memnun gayet
Cevap sahibi5 ayYemek, çamaşır, bulaşık vs vs yapma işlerini.
Soran5 ayYemegi yapmadım kavga etti cocuk korktu
Soran5 ayUf napcam ben
Soran5 ayMecbur yapcan ben işi bırakıyommu diyo
Cevap sahibi5 ayO zaman sevmediği yemekleri yap. Ona hizmet etmeyi bırak.
Soran5 ayOyle yapcam kendi koysun tabana cay demlemedim tatlısını yapmadkm
Soran5 ayValla süper hayatı vardı
Cevap sahibi5 ayUmarım aklı başına gelir.
Soran5 ayGelir şeyle gelcekse serle gelsin
Cevap sahibi5 ayBu tür evlilikleri görünce evlilikten soğuyorum.
Soran5 ayEvlenmek aptalcaymış ehline denk gelip gelmedini aynı eve girşnce gorüyorsun
Cevap sahibi5 ayEski sevgilim evlensek bile farklı evlerde yaşayalım diyordu 👍 sanırım haklıydı.
5 ayBoşanabilecek misin
07 Yorumla
Soran5 ayMaddi dayanak dan zor kaynanam arkamda kız kardeşim memur destek olan olur ama işte
- 5 ay
Başkasının desteğiyle girme bu yola.
Soran5 ayKendş destegimde yok sankrım hep çekcem ama onlar hayattayken yapmam lazım asıl kaynanam yurtdışında varlıklı
- 5 ay
Kaynanandan sana bir hayır gelir mi sanıyosun?
Soran5 ayEşimden cok onun hayrını gorğyom
Soran5 ayMaddi manevç
- 5 ay
Ne güzel böyle iyi insanların da olması. Bu arada belki eşin ayrılmak istiyodur senden
Sadakat senin için kırmızı çizgi mi
00 YorumlaKim olduğunu biliyorum 😅😅
00 YorumlaBoşan gitsin.
00 Yorumla
5 ayAllah huyunu düzeltsin ne diyim
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 368 cevap paylaştı.
5 ayKaç yıllık evlisin
00 Yorumla Sıkıntı büyük
00 YorumlaEvet sebebi
00 YorumlaBoşan
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!