Eşim bebeğimizi aldırmak istiyor, boşanıp yoluma devam etmeli miyim?

Eşimle mutlu bir birlikteliğimiz var, vardı. Hiç kavga etmezdik falan ama ilk kızımız doğduktan sonra biraz değişti. Kızıma karşı grçekten iyi bir baba, hergün işten gelince onu gezdirir, uyutur yani iyi bu konuda. Ama bana karşı soğuk oldu, cinsel hayatımızı bile bıraktık diyebilirim çünkü haftada 1 bile zor olmaya başlamıştı. Sonra işte hamile kaldım ama o gün zaten tam dönemiydi, ona da söyledim eğer içime boşalırsan hamile kalırım dikkatli ol dedim ama takmadı. Geçen gün hamile olduğumu öğrendim. Koronadan da hastaneye de gidemiyorum, kaç aylık falan bilmiyorum ama tahmini 2-2,5 aylık. Fazla belirti yok diye yeni fark ettim galiba, adetimde hep düzensizdi. Her neyse. Beklemediğim bir tepki aldım, aldır dedi. İkinci bir senle uğraşamam dedi. Anlam veremiyorum hala bu sözüne.. Bende aldırmam dedim o da o zaman gider kendi hayatını kurar bakarsın benden paydos dedi ve eve hala gelmedi..24 saat olcak neredeyse.. Koronadan dolayı işten çıkarıldım ve anneme gidemem, kadının durumu zaten kötü.. eline mecbur kalıyorum ama bebeğimi öldûremem.. hayır. Akıl verin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Bende ikinci birisi olduğundan süpheleniyorum, bir anda nasıl soğuklaşır ki. Evde az vakit geçiriyor ve eve de hala gelmedi. Kızım da sorup duruyor.. sanırım en iyi boyin büküp anne evine dönmek. Aldırmam bebeğimi de zaten..
Eşim bebeğimizi aldırmak istiyor, boşanıp yoluma devam etmeli miyim?